Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Λίγα λόγια για τον Χαρίλαο

Aναδημοσίευση από τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΝΕΜΟ
Σκόπιμα καθυστερημένη η παρέμβαση. Χτες , η μέρα που συμπληρώθηκαν 10 χρόνια από το θάνατό του, όλοι είχαν μόνο ύμνους για το Χαρίλαο. Όσο όμως ήταν ζωντανός,άλλα έλεγαν και κυρίως άλλα έγραφαν, προσπαθώντας να περάσουν στα μέλη του κόμματος και τους οπαδούς ότι υπήρχε κλίμα αντιπαλότητας ανάμεσα σ' αυτόν και στην Αλέκα. Χτες λοιπόν όλοι αυτοί έδωσαν ρεσιτάλ υμνολογίας, και πάλι έχοντας στόχο το κόμμα. Κατά τη γνώμη τους ο Χαρίλαος αλλιώς είχε φανταστεί την πορεία και τις συμμαχίες του κόμματος, άλλα θα έκανε ή θα συμβούλευε, υποτίθεται "γιατί τώρα το κόμμα "έχει λοξοδρομήσει από τις παρακαταθήκες του".

Όλοι αυτοί βέβαια κάνουν πως δε θυμούνται τη μάχη που έδωσε, το πείσμα του για να κρατηθεί όρθιο το κόμμα, οργώνοντας κυριολεκτικά την Ελλάδα προκειμένου να εξασφαλίσει την απαραίτητη πλειοψηφία στην Κ.Ε ώστε να μην κινδυνέψει το κόμμα να αλωθεί. Μέχρι τελευταία στιγμή πάλεψε για το κόμμα, αγνοώντας στην καλύτερη περίπτωση, περιφρονώντας συνήθως όλους τους καλοθελητές που προσπαθούσαν να τον"χρησιμοποιήσουν".
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΑΓΝΟΟΥΝ ΟΤΙ ΟΣΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ "ΦΙΛΟΥΣ", ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ , ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ , ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ... ΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΣΚΟΥΦΩΜΕΝΟΙ ΔΙΑΝΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ; ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΣΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ. Ή ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΜΝΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ...ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ; ΧΑ!
'Ολοι αυτοί , που πίνουν νερό στο όνομά του σήμερα,αλλά ΤΟ χρησιμοποιούν  να χτυπήσουν το κόμμα, θα τους ταχτοποιούσε όπως μόνο αυτός ήξερε.
Άρα λοιπόν blogger και δημοσιογράφοι που το καλοκαίρι του 2012 έχυναν δηλητήριο για το κόμμα , βάζοντας και αυτοί το λιθαράκι τους στην σαρωτική πολεμική που είχε εξαπολύσει ο ΣΥΡΙΖΑ για να απαλλαγεί από το ΚΚΕ, και που σήμερα μεταβλήθηκαν σε ένθερμους υποστηρικτές μέχρι να τους δοθεί ξανα η ευκαιρία, φαντάζουν αστείοι όταν πίνουν νερό στο όνομα του.ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΣΤΕΙΟΙ.

Όλοι εμείς, οπαδοί , μέλη και φίλοι, που σταθήκαμε πολεμώντας για την ύπαρξή του στη διπλή διάσπαση στις αρχές τις 10ετίας του 90, αναφέρομαι στη ΝΑΡ αρχικά και στο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ αργότερα,όλοι εμείς που παλέψαμε όλα αυτά τα χρόνια, ματώσαμε σε όλα τα μετερίζια χωρίς να έχουμε κανένα όφελος κατά νου, ούτε εξαργυρώσαμε τον αγώνα μας, στα ταμεία των αστών, διδασκόμαστε από την παλικαριά του,και την απέραντη αφοσίωση του στο ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: