Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Σε διατεταγμένη υπηρεσία .

Αφού πριν 17 μήνες μέσω indymedia προαναγγέλθηκε  η αποχώρηση του Αλέκου  Χαλβατζή από  το ΚΚΕ ,  θυμήθηκε τώρα να δημοσιοποιήσει τις διαφωνίες του πιο συγκεκριμένα. Φαίνεται πως εκτίμησε ότι μάλλον πήγε άπατη η πρώτη προσπάθεια και επιχειρεί και δεύτερη. Δεν υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος να ασχοληθεί κάποιος με το γράμμα ,αφού είναι συνοθύλευμα ψεμάτων. Μια ατέλειωτη μπουρδολογία. Φαίνεται πως δε διδάχθηκε τίποτα από την ιστορία του ΚΚΕ.  Αν ξεκινήσει κανείς από τη 10ετία του 1970 με τύπους σαν το Νίκο Δήμου, συνεχίσει στη δεκαετία του 1980 με τον Καζάκη, αργότερα με Κοτζιά, Δαμανάκη, Κωστόπουλο, Θεωνά, Κοψίδη...φτάνει μέχρι τον Αλέκο Χαλβατζή. Σίγουρα ξέχασα πολλούς. Όμως η ζωή τους έχει βάλει στη θέση τους. Έτσι θα βάλει και τον συγκεκριμένο κύριο. Θα τον χαϊδέψουν τα αστικά μέσα ΜΜΕ όπως ήδη το κάνουν , θα αφρίσουν οι οπορτουνιστές , αλλά η ζωή θα προχωρήσει. 
Δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένας ακόμα σε διατεταγμένη  υπηρεσία  πολέμιος του ΚΚΕ. Αναμενόμενο ήταν. Όσο  θα πλησιάζουν το κόμμα ευρύτερες λαϊκές μάζες , τόσο η αστική τάξη θα λυσσάει. Απέτυχε με τις προβοκάτσιες των δύο 48ωρων απεργιών και έβαλε σε λειτουργία  άλλα μέσα. Θα σπάσουν τα μούτρα τους πάλι.

31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το περίεργο είναι που ορισμένα αυτοαποκαλούμενα "φιλοΚΚΕ" blogs αναδημοσιεύουν τις κατάπτηστες και προβοκατόρικες κορώνες του χαλβατζή...
Τυχαίο????

ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ είπε...

Σε ποια μπλογκ αναφέρεσαι;

Οικοδόμος είπε...

Καλησπέρα.
Δεν ξέρω αν είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία. Προσβάλλει όμως πρώτα απ’ όλα τον ίδιο του τον εαυτό με τον τρόπο που εκφράζει τις όποιες «διαφωνίες» του, και τη νοημοσύνη όσων διάβασαν τις καταγγελίες του. Παρέλαβαν ήδη το «Εθνος»με δημοσίευμα κλπ τη σκυτάλη, χώρια τα μπλογκς. Η γνώμη μου είναι πως εδώ δεν πρόκειται απλώς για μια διαφωνία ή διάσταση απόψεων. Υπάρχουν τρόποι και "τρόποι" να εκφράσεις τις όποιες διαφωνίες σου. Αυτός διάλεξε –δεν ξέρω γιατί- να πολεμήσει με άσχημο -για να μην πω βρώμικο- τρόπο το μέχρι προχτές κόμμα του. Δεν τον τιμάει αυτό. Διάβασα πως είναι γιος του Σπύρου Χαλβατζή. Αν είναι έτσι, θα έπρεπε να σεβαστεί την ιστορία του πατέρα του –που παραμένει- στο κόμμα, αφού να σεβαστεί το ίδιο το κόμμα, του είναι πολύ δύσκολο απ' ότι φαίνεται. Δεν ξέρω, τι στέλεχος ήταν ο Αλέκος, δεν τον είχα ακούσει ή διαβάσει ποτέ μέχρι να εκφράσει τη «διαφωνία» του. Αγνοούσα και την ύπαρξή του. Νομίζω πως η δημοσιότητα που πήρε το θέμα του, του προσθέτει αξία που δεν την δικαιούται. Καβαλημένο το καλάμι… Όλα ξεκινούν από τον αυτοσεβασμό. Αν αυτός δεν υπάρχει...
Καλή δύναμη!

ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ είπε...

Και μόνο το γεγονός ότι προαναγγέλθηκε η αποχώρηση του απο το indymedia λέει πολλά. Δες το σχετικό λινκ. Ακόμα περισσότερα λέει η μεθολογία της δημοσίευσης που ακολούθησε και ο χρόνος που επέλεξε να σηκώσει το θέμα.

bandiera rossa είπε...

Παντως σίγουρα την κέρδισε την βουλευτική έδρα με το Πασοκ ο Αλεκος...
Βλεπεις το συστημα ξεπληρωνει τις υπηρεσιες και ο Αλεκος το γνωριζει καλά αυτο, απο τον Ανδρουλακη, την Δαμανακη, τον Κοτζια και αρκετους αλλους.
Το Εθνος του Μπομπολα σημερα αρχισε την διαδικασια προωθησης του ανεργου και προδομενου Αλεκου, η εφημεριδα του Μπομπολα, στην λογικη να βοηθησει το ΚΚΕ να λυσει τα οργανωτικα του προβληματα που τοσο πολυ πικραναν τον Αλεκο, αμεσως δημοσιευσε τις αποψεις του ωστε να γινουν γνωστες σε ολους τους Ελληνες και παραλληλα θα αποκαταστησει τον βαθια πληγωμενο Αλεκο, πολυ συντομα , μπορει και στις προσεχεις εκλογες.
Ο Μπομπολας ειναι φιλος των κομμουνιστων και ενδιαφερεται για το καλο τους, με οποιονδηποτε τροπο μπορει...
Μπραβο Αλεκο η ιστορια θα σε γραψει με χρυσα γραμματα στο πανθεο των ηρωων του συμμοριτοπολεμου...

Ανώνυμος είπε...

Αν και δεν έχω κάποια εξοικίωση με την μπλοκόσφαιρα, είδα κάποιες αναρτήσεις στο γλ΄μπινγ, κάποιος Αντώνης και κάποοι άλλοι που δεν τους θυμάμαι τώρα.
Βλέποντας την δικιά σου ανάρτηση διαπίστωσα την διαφορά πως προβάλλεις κάτι και τι σκοπούς υπηρετείς.
Δεν είμαστε ότι δηλώνουμε, αλλά είμαστε αυτο που πράττουμε.

bandiera rossa είπε...

Αν δεν τον ελεγαν Χαλβατζη ποιος θα ασχολουνταν μαζι του.
Ειναι ενα τιποτενιο ανθρωπακι , που μεσα στην αφάνεια του, προσπαθει να ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ το επιθετο Χαλβατζης μηπως αρπαξει κανενα ξεροκοματο απο την αστικη εξουσια.
Και βεβαια πρωτη και καλυτερη , η δημοσιογραφικη υπηρεσια του μεγαλοαστου Μπομπολα προσφερθηκε να τον προωθησει, να τον κανει γνωστο στο πανελληνιο,,, ΓΙΑΤΙ???
ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΧΑΛΒΑΤΖΗ??
ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΑΦΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ???
ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ...
ΑΡΑΓΕ Ή ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ,,, ΄Η ΑΠΛΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ...
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ , ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ...
ΑΡΑ ΓΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΣΗΜΕΡΑ , ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ (ΨΥΧΑΡΗ) ... ,,ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΠΟΛΥΤΑ.... ο αλεκος.... και..
ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ :
"Ο ΑΛΕΚΟΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ."

Υ.Γ. 1 Ο αλεκος που ειναι και απαντατε εσεις τα τσιρακια του??? ή μηπως εσεις ειστε ο αλεκος???
Υ.Γ. 2 ΑΝ ο αλεκος ηταν σκεπτομενος κομμουνιστης δεν θα εκανε επ' ουδενι αυτη την κινηση,
ουτε σκεπτομενος ειναι , ουτε περισσοτερο κομμουνιστης, απλα ειναι ανθρωπακι σε διατεταγμενη υπηρεσια, ΚΡΙΜΑ...
Υ.Γ. 3 ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΓΑΜΕΝΟ ΑΛΕΚΟ... ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΓΑΛΟΥΧΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΑΞΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΞΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ..., ΩΣ ΓΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ....
ΑΛΕΚΟ Η ΤΑΞΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ ...
ΑΛΕΚΟ Η ΤΑΞΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ, ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ Χ,,, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ...
ΤΕΛΟΣ ΑΛΕΚΟ Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΝΤΑΙ , ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΧΤΩΝΤΑΙ....


ΑΛΕΚΟ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΗ ,,, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ....

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας χέζεις ρε ΑΛΕΚΟ....
Εδώ ο κόσμος καίγεται και εσύ ψάχνεις να βρείς επάγγελμα πολιτικού..
Κρίμα στον πατέρα ΧΑΛΒΑΤΖΗ που έχει ένα προδότη γιό,,, μήπως και η δικιά του διαπαιδαγωγηση ήταν αυτή ...
Η παροιμία λέει κατά μάννα κατά κύρη κατά γιό και θυγατέρα..

Ανώνυμος είπε...

Μικρότητα δείχνουν τα σχόλια. Προδότης γιος, εντεταλμένη υπηρεσία. Ο Σπύρος έχει προσφέρει στο κίνημα και κάνει αυτό που πιστεύει ότι είναι σωστό. Ας τον κρίνουμε πολιτικά, όχι με λάσπη ότι είναι χαφιές. Το σύστημα αξιοποιεί τις διαφωνίες αυτές για τους δικούς του λόγους. Το να λέμε ότι πάει να πάρει έδρα, είναι υποτιμητικό και προσβλητικό για το ίδιο το ΚΚΕ.

TRASH είπε...

@Ανώνυμος:
Αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις τόσο το glomping, όσο και fadomduck και το Lenin reloaded, θα έβλεπες πως όχι μονο δεν αναπαράγουμε την μπουρδολογία του Χαλβατζή JR, αλλα του τα χώνουμε και άσχημα. Μια επανόρθωση παρακαλώ...

TRASH είπε...

Για του λόγου το αληθές:
http://leninreloaded.blogspot.com/2012/02/blog-post_5228.html

http://e-globbing.blogspot.com/2012/02/blog-post_24.html

http://fadomduck2.blogspot.com/2012/02/blog-post_24.html

bandiera rossa είπε...

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ?
ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΧΑΛΒΑΤΖΗ.
Ο ΙΔΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ , ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΣ , ΑΝΩΝΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ,
ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ...

Παλινουρος είπε...

Καντε πολιτικη κριτικη! Οι καταγγελιες και οι αφορισμοι ειναι για τους παπαδες και τους ιερομοναχους. Αν ενας, μην διαθετοντας στοιχεια, καταγγελει οτι καποιος αλλος ειναι πουλημενος, προδοτης, χαφιες και ο,τι αλλο ευκολο κατεβασει ο φτωχος και οκνηρος νους του για να αποφυγει τον κοπο της σκεψης και της αντιπαραθεσης, τοτε ειναι ο αυτος ο ιδιος που κανει κακο στο κομμα. Η πολιτικη διαφωνια ειναι σεβαστη, η δημοσιοποιηση της ειναι στην ευχερεια του φορεα της ο οποιος και αναλαμβανει τις ευθυνες των λογων του και της ορθοτητας των συλλογισμων του. Εν πασει περιπτωσει το ΚΚΕ δεν εχει ρολο εκκλησιαστικου γραφειοκρατικου μηχανισμου και δεν πρεπει να εχει αναγκη απο δημοσιες και ρητες καταδικες των αιρετικων εκ μερους υστερικων-φανατικων πιστων. Τελος παντων, αν καποιος πιστευει οτι υπαρχουν λογοι να διαβαστει και να κριθει το κειμενο του Χαλβατζη ας επιχειρηματολογησει επι τουτου.

TRASH είπε...

@Παλινουρος:
εμείς θέλουμε να κάνουμε πολιτική κριτική. Ο Αλέκος δεν μας αφήνει.
Τι κριτική να κανεις επί οργανωτικών ζητημάτων, που από την φύση τους, δεν είναι θεμιτό να συζητιούνται δημοσιά;

ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ είπε...

Αν είχα τη δυνατότητα θα δημοσίευα τις επιστολές όσων αποχώρησαν από το κόμμα από το 1990 και μετά. Θα διαπιστώναμε ότι:
1.Όλοι μα όλοι διαπιστώνουν ότι το κόμμα έχει παρεκλίνει από τον " ορθό μαρξιστικό δρόμο". Ξεκινώντας από τον Κοτζιά, την ομάδα Γράψα (βλέπε ΝΑΡ),Κάππος, Κωστόπουλος. Θεωνάς,Κοψίδης....
2. Απόδείχτηκε ότι οι λόγοι που προβάλανε ήταν κούφια λόγια αφού όλοι αξιοποιήθηκαν κατάλληλα από το σύστημα με κάθε τρόπο.
Ίδια περίπτωση είναι και ο Αλέκος Χαλαβατζής.
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΛΑΒΑΤΖΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΟΡΘΙΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΠΙΣΤΡΕΥΤΕΣ ΦΟΥΡΤΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ, ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ. AΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΟΛΩΝ. ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑΝ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΤΙΣ ΕΞΟΡΙΕΣ.
ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΕΚΟ ΧΑΛΑΒΑΤΖΗ , ΕΙΝΑΙ Η ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΜΠΙΔΗ:
"ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ"

μητσοs είπε...

δεν θα μπω στην διαδικασια να κρινω ενα κατινιστικο κειμενο.
αυτοs που το εγραψε ΄η πολιτικα ηλιθιοs ειναι ΄η συνειδητα ηθελε να κανει κακο στο κομμα.
αυτο που ξερω και βλεπω καθημερινα ειναι η λυσσα των αστικων μμε απεναντι στο κομμα.
και-παρ΄ολεs τιs επιμερουs διαφωνιεs-οταν σου επιτιθονται με τετοιο τροπο και τετοια ενταση ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΟΥ κατι κανειs ΚΑΛΑ και σε ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!
ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ!

ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ είπε...

H όλη μεθόδευση δε σε προβληματίζει ανώνυμε. Δικαίωμα του είναι να διαφωνεί. Όταν διαπίστωσε τα "στραβά" αναφέρει τις απόψεις στου στην οργάνωση του και στα ανώτερα όργανα. ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ.Αν νομίζει ότι δεν καλύφθηκε πράτει αναλόγως. ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΕΙΝΗ, ΟΧΙ 17 ΜΗΝΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ INDYMEDIA ΣΠΟΝΣΟΡΑ ΑΡΧΙΚΑ.
Και φυσικά είναι απολύτως ανέντιμο να αναφερεται το όνομα του Σπύρου Χαλβατζή.

ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ είπε...

Αν θυμάμαι καλα, πολλά μπλογκ έκαναν κριτική όταν δημοσιοποίησε καποιες απο τις απόψεις του πριν 1 χρόνο και περιοσσότερο. Θεωρούσα ότι ζήτημα τότε έκλεισε. Έρχεται όμως και επαναφέρει το ζήτημα στη συγκεκριμενη χρονική περίοδο.Άρα ο ίδιος χάνει το δικαίωμα, κατά τη γνώμη μου, να του απαντήσει κάποιος πολιτικά στα όποια ζητήματα βάζει και δικαιούται ο καθε οπαδός, ψηφοφόρος , κομματικό μέλος, να του ζητήσει εξήγησεις. ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ;

ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ είπε...

Ανώνυμε Feb 25, 2012 11:20 AM
Προσπάθησε να γίνεις πιο σαφής. Αλήθεια δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Κάνε τον κόπο να γράφεις κατανοητά. ¨Οταν δε αναφέρεσαι σε άλλα μπλογκ μην πετάς λάσπη. Γράψε συγκεκριμένα και με αναφορές link

ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ είπε...

Συνειδητά κακό στο κόμμα ήθελε να κάνει.Αν μπεις στον κόπο να διαβάσεις το κείμενο του θα δεις ότι του λείπει ο λογικός ειρμός.Δεν ξέρω κάτω από ποιες συνθήκες το έγραψε αυτό το γράμμα. Αν όμως έμπαινε στον κόπο να το ξαναδιαβάσει κοντά 2 χρόνια μετά ( Μάη του 2010 το έστειλε στην Κ.Ε., λέει) θα έπρεπε να το καταχωνιάσει.

ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ είπε...

Διάβασα , όσο μπορούσα , όλα Μπλογκ και τα σχόλια που αναφέρθηκαν στην περίπτωση Αλέκου Χαλβατζή. Από όλες τις αναρτήσεις είναι φανερό ότι:
1. Η συντριπτική πλειοψηφία των συντρόφων μπλογκερς έβαλαν το θέμα σε σωστή βάση.
2.Παρόλα αυτά διαφωνώ ότι έπρεπε να απαντήσουμε αναλυτικά και πολιτικά στον κύριο Χαλβατζή που από την πρώτη στιγμή το ΧΑΦΙΕΔΟΤΣΟΥΡΜΟ του indymedia ανέλαβε τη διαφημιστική καμπάνια της διαγραφής του. Τι να πεις και γιατί να ανοίξεις κουβέντα με τέτοια άτομα;
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ. Φαίνεται από τη χαρά των οπορτουνιστών. Δε νομίζω ότι πρέπει να ανοίξουμε κουβέντα σε ζητήματα που δε λέει απλώς ψέματα, αλλά διαστρεβλώνει σκόπιμα.
Ας παει στο καλό το παιδί, θα βρει το δρόμο του σίγουρα. Τόσοι και τόσοι τον βρήκαν.

Ανώνυμος είπε...

Πριν από 15 χρόνια, ένα 18χρονο μειράκιο ξεσπούσε σε λυγμούς στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΚΕ του ΚΚΕ με το άκουσμα της υποψηφιότητάς του για το επόμενο ΚΣ της ΚΝΕ.Στο παραλήρημα του νεαρού αγοριού πολλοί σύνεδροι γούρλωσαν με απορία τα μάτια τους...Πόσο δίκιο έχεις Αλέκο για τις πρόωρες και άνευ σοβαρών κριτηρίων αναδείξεις στελεχών(αν κρίνω και από τη δικιά σου ανάδειξη στο 7ο συνέδριο όταν και σιγά-σιγά αποχωρούσε η ηρωική φουρνιά της ανασυγκρότησης).Από τα γραφόμενά σου συμπεραίνει κανείς ότι δημιούργησες την ΕΣΑΚ,ίδρυσες την Πανσπουδαστική, καθοδήγησες- ώ, φωτεινέ παντογνώστη!- το πόπολο στις νικηφόρες μάχες του παρελθόντος. Η φιλαυτία και η εγωπάθεια δεν έχουν τελικά όριο...Επειδή,όμως,περισσότερη σημασία δεν εχει το γιατί συμβαίνει κάτι αλλά το πότε,πιστεύω ότι σε λίγο καιρό θα δούμε το ονοματάκι σου Αλέκο σε κάποια "κινησούλα" και γι αυτό περνάς στην επίθεση από τώρα εσύ, Αλέκο,πριν σε πάρουν με τις λεμονόκουπες...Ευτυχώς ο Ιζνογκούντ δεν έγινε ποτέ χαλίφης

ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ είπε...

Ευχαριστώ για την παρέμβαση σύντροφε

Ανώνυμος είπε...

ΦΤΥΣΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΣΑΣ. ΠΡΟΒΟΚΑΤΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΣ...

ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ είπε...

Μη χαίρεσαι! Θα έχει κι αυτός την τύχη των άλλων που έδρασαν έτσι. Σε φαντάζομαι να πανηγυρίζεις και με τον Κωστόπουλο και με τον Θεωνά και με τον Κοψίδη. Μήπως μπορείς να μου απαντήσεις τι ακριβώς πέτυχαν; Πού βρίσκονται τώρα; Με τι χαρα θα μείνεις, να εισαι σίγουρος.

Ανώνυμος είπε...

ο φερελπις νεανιας προκαλει. προφανως στα πολιτικα ζητηματα το να κανεις κριτικη στα παγενε ελα του, δεν εχει νοημα. αλλα ακομα και δικιο να ειχε. ετσι κανουν οι κομμουνιστες;;;; αφηνουν το κομμα στους "λαθρεπιβατες" και φευγουν; γινονται αυτοι το κανονι που ριχνει την μπαλα και περνει και τους υπολοιπους μη "λαθρεπιβατες" στο κομμα; που ακουστηκε ανησυχων κομμουνιστης να δινει εσωκομματικη λειτουργια στους αστους;
και δικιο να ειχε (που δεν εχει) βγαινει κανεις και ΔΙΝΕΙ στους αστους την αδυναμια;;; που δεν εχει, αλλα προκαλει προβλημα.
απο ολα αυτα λοιπον, προκυπτει οτι ειτε ειναι χαφιες ή λειτουργει σαν χαφιες. δεν ξερω τι ειναι χειροτερο απο τα 2. οπως και να εχει καλη τυχη στον νεο χωρο που θελει να φιαξει ή να παρει μερος και να σταματησει να ασχολειται με το ΚΚΕ. δεν μπορει να το πιανει στο στομα του, δεν εχει το αναστημα και αφου ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ (δεν εφυγε απλα)πλεον δεν εχει και λογο να μιλαει για αυτο.
και αλλοι εφυγαν, ας εχει την τσιπ(ρ;)α να βγαλει τον σκασμο και να κανει οτι τον φωτησει ο θεος του.
Υ.Γ.1 αραγε την εφημεριδα που διαβαζει τωρα την ανοιγει στην δουλια του; ή το θεωρει ακομα επαναστατικη πραξη τοσο που να την κανει και ηρωικη πραξη;
Υ.Γ.2 για οσους ανησυχουν για την ΚΝΕ. ας αφησουν το πισι και τα εκλογολογικα και ας δουν τα μπλοκ της στης πορειες. η ΚΝΕ μονη της κανει διπλασιες σε ογκο κινητοποιησεις απο ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ και αριστεροχαρουμενους μαζι.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΑΛΟΠΑΙΔΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΟΥΖΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΤΟ BLOG
tasos manifesto.
Οι διασυνδεσεις ηδη υπαρχουν και υπηρχαν εδω και καιρο, απλα τωρα ενεργοποιουνται.
Μονο ασφαλιτες μπορουν να μπλοκαρουν ενα blog...
δεν θα τους περασει, ομως
και ο ακατανομαστος καποια στιγμη θα απολογηθει...

Ανώνυμος είπε...

Το blog
tasos manifesto
ειναι ανενεργο , το μπλοκαραν τα παληκαρια του αλεκου...
ο αλεκος,, εχει και προσωπικη ... φρουρα.
Υπαρχουν τα απειλητικα σχολια απο τον αλεκο και την παρεα του στο blog tasosmanifesto, απλα χθες και σημερα δεν λειτουργει ουτε το blog ουτε οι λογαριασμοι bloger ( και οι 3(
Ειδες ο αλεκος..
tasosmanifesto (δεν εχω αλλη επιλογη(

Ανώνυμος είπε...

ΒΟΗΘΕΙΑ
ΕΙΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ BLOG "tasos manifesto" .
ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ...
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE , ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ...
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ, ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ, ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟ "TASOS MANIFESTO"..
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ,
ΕΙΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΠΛΟΚΟΣΦΑΙΡΑ...
tasos manifesto

ενας από τα εκατομύρια των προβοκατόρων είπε...

χαφιές, εξαγορασμένος με χρήματα, κατά μάνα κατά κύρη κατά γυιό και θυγατέρα, εντεταλμενη υπηρεσία (από ποιόν άραγε? την ιντέλιτζενς σέρβις?).
Συνεχίζετε να είστε η δυσφήμιση του κουμουνισμού.
Ζοφερός και αποκρουστικός ο κόσμος σας.