Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Προβοκάτορες......


    Τον Πρετεντέρη δε χρειάζεται να σας τον συστήσουμε. Είναι γνωστό και μη εξαιρετέο τσιράκι (το λιγότερο που μπορεί να τον χαρακτηρίσει κανείς) της εξουσίας των μονοπωλίων. Πολλές φορές μέσα από τα γραπτά του έχει δώσει ρεσιτάλ αντικομμουνισμού,βλακείας και προβοκάτσιας ταυτόχρονα.  Μια από αυτές είναι και το σημερινό δημοσίευμα του στα ΝΕΑ..
Οτι η Αθήνα κάηκε, αυτό είναι γεγονός. Ποιος την έκαψε, το συζητάμε.
Η μια θεωρία είναι αυτή του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι (για πολλοστή φορά) υποστηρίζουν ότι την Αθήνα έκαψαν διάφοροι «παρακρατικοί» και «προβοκάτορες»......
Η άλλη θεωρία λέει ότι την Αθήνα έκαψαν οργανωμένοι εξτρεμιστές που πήραν στα σοβαρά τον Λαφαζάνη ή τον Μαυρίκο και πιστεύουν ότι ο καπιταλισμός καταστρέφει τη χώρα. 

Η φωτογραφία θεωρώ ότι μπορεί να δώσει μια μικρή έστω απάντηση, όχι για να πειστεί ο ίδιος, αλλά για να   μην μείνει καμιά αμφιβολία στους εργαζόμενους για το τι ακριβώς επιδιώκεται.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

pseftako kniti mono pou afti i foto den eine apo ellada..eine apo kanada k eine pio palia..

Ανώνυμος είπε...

Ο σύριζα δεν λεει αυτο που γραφεις.
Μα καλα στο ιντιμιντια δεν βλεπεις τις ανακοινωσεις των αναρχικων??

Ανώνυμος είπε...

Εννοω οτι βλεποντας το ιντι δεν αντιλαμβανεσαι
απο τις αφισες τις προκηρυξεις και τις εκδηλωσεις των αναρχικων οτι ειναι υπερ των συγκρουσεων ,τουλαχιστον αρκετοι και το λενε δημοσια??
Αρα υπαρχει ενα συγκρουσιακο ρευμα το οποιο δεν ειναι κρυφο το οποιο εχει συλληφθεντες και γενικα απωλειες.Αυτο το καταλαβαινει ο καθενας.
Η φωτο δεν λεει κατι παρα το οτι βρεχει

Ανώνυμος είπε...

Eπισης αυτοι της φωτο ειναι πισω απο τα ματ
και δεν σπανε.Δεν ειναι μεσα στη πορεια.Αλλα και να ηταν τι αποδεικνυεται? Δηλαδη αν πιασουν εναν της ασφαλειας μεσα στο κκε σημαινει οτι οι κνιτες ειναι πρακτορες??? Ετσι ακομα και αν ηταν μεσα στο μπλοκ των αναρχικων δεν αποδεικνυει τιποτα.

ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ είπε...

1. Αν παρατήρησες καλά η ανάρτηση αναφέρεται σε άρθρο των νέων. Το χρωματιστό μέρος είναι ΤΜΗΜΑ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ. Δες προσεχτικά και θα παρατηρήσεις το link.
2. Αυτοί της φωτό που είναι πίσω από τα ΜΑΤ τι είναι τμήμα του Αρσάκειου σε εκδρομή;