Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Νέο τσεκούρι για να σωθεί η πλουτοκρατία Τα μέτρα δεν είναι προσωρινά. Δεν έχουν φρένο.


Αν δεν τους σταματήσουμε, θα τα πάρουν όλα. Καμιά υποταγή στους νόμους τους. Νομοθετούν χωρίς διάλειμμα το τσάκισμα της ζωής μας. Η κυβέρνηση θα θεσπίσει νομοθετικά μείωση κατά μέσο όρο 10% στα αποκαλούμενα «ειδικά μισθολόγια» του δημοσίου τομέα, από 1η Μαρτίου, φέρνει νέες μειώσεις σε συντάξεις, περικοπές στην υπερωριακή αμοιβή για νοσοκομειακούς γιατρούς και επιπλέον περικοπές στην Υγεία και στο φάρμακο.
Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη
Στην τακτική τους “σοκ και δέος” να απαντήσουμε με πόλεμο. Προβλέπουν νέα μείωση κατά 10% των κύριων συντάξεων από 1.300 ευρώ και πάνω. Είναι μέτρο που αθροίζεται στα προηγούμενα δηλαδή στο τσάκισμα κατά 15% των επικουρικών συντάξεων, στη μείωση κατά 7% στις συντάξεις των ναυτικών (ΝΑΤ) , στη μείωση κατά 20% των κύριων συντάξεων των Ταμείων ασφάλισης των ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΟΣΕ, ΕΛΤΑ, Τραπεζών και «Ολυμπιακής» για το τμήμα της σύνταξης από 1.300 και πάνω.
Καλούμε τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους
Να καταγγείλουν τη νέα σφαγή των συντάξεων και να είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα. 
Όλοι στο δρόμο για να αποτρέψουμε τα σχέδια κυβέρνησης, τρόϊκας, βιομηχάνων.
Τίποτα δεν τελείωσε!
                                 Εμείς έχουμε τη δύναμη.
                                                                    Εμείς θα τους ανατρέψουμε!
Όσα η εργατική τάξη με αγώνες και θυσίες κατέκτησε σε έναν αιώνα ισοπεδώθηκαν μέσα σε λίγους μήνες από το μαύρο μέτωπο Κυβέρνησης – ΕΕ - ΔΝΤ – Κεφαλαίου – ΝΔ και ΛΑΟΣ. Οι νέοι φόροι, τα χαράτσια, οι μειώσεις μισθών και συντάξεων, οι εφεδρείες, οι απολύσεις, το τσεκούρι στις παροχές υγείας, η εμπορευματοποίηση της Παιδείας, δε γίνονται για να σωθεί η χώρα.

ΑΡΝΗΣΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οι τελευταίες κινητοποιήσεις, η 48ωρη απεργία και τα μεγάλα συλλαλητήρια σε όλες τις πόλεις της χώρας στις 12 Φλεβάρη, δείχνουν τον δρόμο. Η μαζικότητα, η οργάνωση, η ατσάλινη πειθαρχία απέναντι στο κράτος των μονοπωλίων και των μηχανισμών του, τους τρομάζει. Το δυνάμωμα της ταξικής πάλης, η οργάνωση των εργατών, η αποφασιστικότητα, η αναπόφευκτη σύγκρουση με την εργοδοσία, μπορεί να ματαιώσει κάθε μέτρο που παίρνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: