Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2012

Kάτι ξέρει ο Καρατζαφύρερ!

Ακούστε προσεκτικά τη δήλωση Καρατζαφέρη.


Αυτό που πρέπει να κρατήσει κάποιος είναι πως είναι άγρια στριμωγμένοι. Τα τελευταία χρόνια  διαπιστώνουν ότι η  αυξανόμενη δυναμική του ταξικού κινήματος είναι  ο υπ. αριθμ. 1 κίνδυνος γι' αυτούς. Όσες εργολαβείες και αν ανέλαβε για να προβοκάρει το κίνημα , έπεσαν στο κενό και όχι μόνο. Το ταξικό κίνημα βγήκε πιο δυναμωμένο, πιο έμπειρο.
Από την άλλη όλα τα αναχώματα που έστησαν και στήνουν φαίνεται να μη λειτουργούν αποτελεσματικά. Ούτε  το "αυθόρμητο" κίνημα των "αγανακτισμένων", το οποίο πάνε να το ξαναστήσουν, ούτε τα παραφουσκωμένα γκαλοπικά  ποσοστά  ΣΥΝ-ΔΗΜ.ΑΡ, ούτε οι κλάψες για μεγάλη ενωμενη αριστερά φαίνεται να πιάνουν. Από την άλλη ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ έχουν παραδοθεί στη γενική χλεύη.
Το ταξικό κίνημα είναι έτοιμο για την τελική αναμέτρηση. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ  ΕΜΜΕΣΑ.Ξέρει πολύ καλά πως  στο γενικό ξεσηκωμό που έρχεται το Π.Α.ΜΕ θα μπει επικεφαλής της εργατικής τάξης και τότε δεν τους σώζει τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κρύβουν την αιτία

Η Δυτική Αττική βρίσκεται ξανά στην επικαιρότητα, για τους 16 νεκρούς και τις τεράστιες καταστροφές που προκάλεσαν οι προχτεσινές πλημμύ...