Δευτέρα, 6 Απριλίου 2015

To KKE θα πραγματοποιήσει εκδήλωση τιμής για τη συμπλήρωση των 90 χρόνων του Μίκη

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, επικεφαλής αντιπροσωπείας του Κόμματος, στην οποία συμμετείχαν ακόμη ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ και ο Θανάσης Παφίλης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, επισκέφτηκαν και συναντήθηκαν, σήμερα στις 11.30 το πρωί, με τον Μίκη Θεοδωράκη.
Ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Δημήτρης Κουτσούμπας συζήτησαν τις τρέχουσες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις και τις δύσκολες μέρες που βιώνει όλα αυτά τα χρόνια και σήμερα ο λαός μας. Συζήτησαν για την επικείμενη δίκη της «Χρυσής Αυγής», στην οποία ο Μίκης Θεοδωράκης θα καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας, συμβάλλοντας στην αποκάλυψη της ναζιστικής οργάνωσης και των εγκλημάτων της. Αναφέρθηκαν στη στάση του Κόμματος και του λαϊκού κινήματος σε ιστορικές στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της χώρας, όπως η Εθνική Αντίσταση, ο Δεκέμβρης του ’44, αλλά και οι μεγάλοι δημοκρατικοί αγώνες μέχρι σήμερα.
Τέλος, ο Δημήτρης Κουτσούμπας ενημέρωσε τον Μίκη Θεοδωράκη για την απόφαση του Κόμματος να πραγματοποιήσει εκδήλωση τιμής του μουσικοσυνθέτη με αφορμή τη συμπλήρωση των 90 χρόνων του.
Πηγή:902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: