Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2012

Άδωνις: Η μόνη εναλλακτική είναι η πρόταση του ΚΚΕ


Στα πλαίσια της συζήτησης, στην Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, της πρότασης νόμου που κατέθεσε το ΚΚΕ στις 12 Ιούλη, με τον τίτλο «Κατάργηση των Μνημονίων, του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012 - 2015 και των Εφαρμοστικών τους νόμων - καταγγελία των Δανειακών Συμβάσεων που έχουν ως προαπαιτούμενο την εφαρμογή των Μνημονίων», τοποθετήθηκαν σχετικά όλοι οι εκπρόσωποι των κομμάτων.
Εντύπωση, όμως, προκάλεσε η τοποθέτηση του βουλευτή της ΝΔ, Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος παραδέχθηκε ότι «η πολιτική των μνημονίων δεν είναι πολιτική που εφαρμόζεται κατά παρέκκλιση στις χώρες που έχουν οικονομικό πρόβλημα αλλά είναι κεντρική επιλογή της ΕΕ στο σύνολο της Ευρωζώνης», προσθέτοντας ότι η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ, για κατάργηση των μνημονίων, αποδέσμευση από την ΕΕ, με κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων και μονομερή διαγραφή του χρέους είναι «η μόνη εναλλακτική του μνημονίουΑπείρως χειρότερη, αλλά αυτή είναι».
Άδωνη, ευχαριστούμε για την υποστήριξη! Περιμένουμε να δούμε και το όνομά σου στη λίστα με τις υπογραφές για τη στήριξη της πρότασης νόμου του ΚΚΕ!

4 σχόλια:

tasos είπε...

ΑΠΟ ΤΡΕΛΛΟ ΚΑΙ ΧΟΥΖΟΥΛΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ" ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

kk είπε...

Ο κύριος είναι σαφής. Λέει στον κόσμο, υποταχθείτε στη μνημονιακή πολιτική, διαφορετικά θα ...πεινάσετε με την (μόνη και απείρως χειρότερη) εναλλακτική του μνημονίου που προτείνει το ΚΚΕ! Έτσι το κατάλαβα εγώ.
Οπότε Τ.Α. μάταια θα περιμένεις να δεις την υπογραφή του μπουμπούκου!

ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ είπε...

Το κείμενο είναι αναδημοσιευμένο από τη ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ.
Παρόλα αυτά δεν περιμένω φυσικά να δω την υπογραφή του Μπουμπούκου. Θεωρώ ότι ο γράφων έχει αρκετή δόση χιούμορ και έτσι αντιμετώπισε το ζήτημα. Απλά από τη δική του σκοπιά είπε μια αλήθεια ο Άδωνις .Ότι δηλαδή εκτός του ΚΚΕ όλα τα άλλα κόμματα υπηρετούν τον ίδιο αφέντη με το δικό του "πρόγραμμα το καθένα. Και φυσικά για τον Άδωνι και την τάξη που υπηρετεί το η διαφορετική πρόταση του ΚΚΕ είναι ...καταστροφική.

kk είπε...

Όντως, μέσα στην "χαζομάρα" του ομολόγησε και μια αλήθεια ο μπουμπούκος! Δέχτηκε δηλαδή ότι 7 είναι τα κόμματα, δύο όμως οι πολιτικές! Αλήθεια που θα μας τυραννήσει πολύ έως ότου την αποδεχτεί και ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΥΓ δεν πρόσεξα την πηγή και πρώτη φορά βλέπω τον μπλόκερ της Λ.Α. ώστε να μπορέσω να διακρίνω το χιούμορ του σχολίου του...

Κρύβουν την αιτία

Η Δυτική Αττική βρίσκεται ξανά στην επικαιρότητα, για τους 16 νεκρούς και τις τεράστιες καταστροφές που προκάλεσαν οι προχτεσινές πλημμύ...