Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Μεγαλειώδης,τεράστια, η αντιιμπεριαλιστική πορεία του Πολυτεχνείου


Τεράστια πραγματικά η πορεία , τεράστια και η επιτυχία του portal  μας , έτσι το νιώθουμε όλοι οι κομμουνιστές, στην κάλυψη της πορείας. Πάρα πολλά τα βίντεο που έστειλαν οι  σύντροφοι -ρεπόρτερ δρόμου. Πήρε φαντάζομαι μια απάντηση για το  άρθρο δηλητήριο η Αγγελική Κώττη για πως θα στηρίξουν τα μέλη και οι οπαδοί του ΚΚΕ το portal τους.

Όλα τα βίντεο που ακολουθούν είναι από το 902.gr

17:57
ΑΘΗΝΑ: Μαχητικά συνεχίζει η πορεία του ΚΚΕ προς την αμερικάνικη και την ισραηλινή πρεσβεία. Η κεφαλή αυτή τη στιγμή στο ύψος του Πολεμικού Μουσείου.
18:09
ΑΘΗΝΑ: "Τέρμα πια στις αυταπάτες, ή με το κεφάλαιο ή με τους εργάτες!"
18:26
ΑΘΗΝΑ: "Χωρίς εσένα γρανάζι δε γυρνά, εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά!" φωνάζει το ποτάμι με τις κόκκινες σημαίες, καθώς συνεχίζει την πορεία του, για να συνεχίσει αποκαλύπτοντας τον πραγματικό ρόλο των τάχα "αντισυστημικών": "Των μονοπωλίων χέρι τους κρυφό, η Χρυσή Αυγή δολοφονικό"...Το ποτάμι με τις κόκκινες σημαίες του ΚΚΕ συνεχίζει την πορεία του!
18:43
ΑΘΗΝΑ: Καθώς η πορεία του ΚΚΕ πλησιάζει στην αμερικάνικη πρεσβεία, τα αντιιμπεριαλιστικά συνθήματα δυναμώνουν
19:01
ΑΘΗΝΑ: Δείτε βίντεο με πλάνα από την εντυπωσιακή πορεία του ΚΚΕ καθώς περνά μπροστά από την αμερικάνικη πρεσβεία.
19:03
ΑΘΗΝΑ: Δείτε σε βίντεο τη δήλωση που έκανε πριν από 3 λεπτά, μπροστά από την αμερικάνικη πρεσβεία, ο Θ. Παφίλης:
"Κάναμε διάβημα στο υπουργείο δημόσιας τάξης και η απάντηση που πήραμε ήταν να μην αφήσουν την πορεία να προχωρήσει. Θέλουμε παράλληλα να καταγγείλουμε τη διαρροή που γίνεται προς τους δημοσιογράφους και τα μέσα ενημέρωσης απο την πλευρά του υπουργείου ότι θα επιτρέψει στο μπλόκ του ΚΚΕ να περάσει. Η δική μας θέση είναι ότι πρέπει να περάσει όλη η πορεία ανεξαίρετα να διαδηλώσουμε έξω απο την ισραηλινή πρεσβεία. Παραμένουμε στη θέση μας και επιμένουμε και το λέμε και δημόσια να αλλάξει απόφαση και η αστυνομία και η κυβέρνηση και να επιτρέψει στην πορεία να διαδηλώσει έξω απο την ισραηλινή πρεσβεία."
19:58
ΑΘΗΝΑ: Ανεβαίνει η πορεία προς την ισραηλινή πρεσβεία. Στο ύψος της Αγίας Τριάδας η κεφαλή της πορείας του ΚΚΕ. Καθώς η πορεία μπαίνει σε περιοχή με πολλές πολυκατοικίες, όλο και πιο συχνά οι διαδηλωτές αντικρύζουν κάτοικους που βγαίνουν στα μπαλκόνια και χειροκροτούν.
20:10
ΑΘΗΝΑ: Έχει περάσει το ύψος της Πανόρμου η πορεία του ΚΚΕ.
20:14
ΑΘΗΝΑ: Σιδερόφρακτη από τις δυνάμεις καταστολής η ισραηλινή πρεσβεία, περικυκλωμένη από κλούβες και δυνάμεις των ΜΑΤ.
Την ίδια ώρα οι διαδηλωτές συνεχίζουν αποφασιστικά!
20:36
ΑΘΗΝΑ: Συνεχίζουν ακόμα να περνάνε τα μπλοκ του ΚΚΕ μπροστά από την ισραηλινή πρεσβεία. Τα σχέδια της συγκυβέρνησης να εμποδίσουν την πρόσβαση στην πρεσβεία των δολοφόνων-συμμάχων τους, έπεσαν στο κενό.
Σειρά από την αστυνομία ξαναπήρανε διάφοροι "καλοθελητές" στο διαδίκτυο, που διαδίδουν εδώ και 10 λεπτά οτι τάχα "το ΚΚΕ πέρασε, είδε την ισραηλινή πρεσβεία και έφυγε", ενώ ακόμα και αυτή τη στιγμή περνάνε ολόκληρα μπλοκ του ΚΚΕ μπροστά από την πρεσβεία...
20:48
ΑΘΗΝΑ: Η κεφαλή της πορείας του ΚΚΕ αφού διαδήλωσε μπροστά στην ισραηλινή πρεσβεία, γύρισε στο ρεύμα της καθόδου της Κηφισίας, για να μπορέσουν και τα υπόλοιπα πολυπληθή μπλοκ του ΚΚΕ και της ΚΝΕ να προσεγγίσουν τη σιδερόφρακτη πρεσβεία.
Το "Να σταματήσουν τώρα οι βομβαρδισμοί στην Παλαιστίνη" ακούστηκε δυνατά από χιλιάδες και χιλιάδες στόματα!
Αυτήν τη στιγμή, η κεφαλή της πορείας του ΚΚΕ έχει φτάσει στο ύψος της Πανόρμου, όλη η Κηφισίας από την ισραηλινή πρεσβεία ως εκεί έχει γεμίσει κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: