Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Το πραγματικό πρόσωπο των "αντιμνημονιακών" *


Δημοτικό Συμβούλιο Αιγάλεω: Αρνήθηκε να καταδικάσει τα Μνημόνια 
Τη στάση όλων των παρατάξεων στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο Αιγάλεω καταγγέλλουν με ανακοίνωσή τους οι εκλεγμένοι με το ΚΚΕ δημοτικοί σύμβουλοι στο δήμο, όπου κατέθεσαν ψήφισμα στήριξης της πρότασης νόμου του Κόμματος για κατάργηση των Μνημονίων.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν, ο δήμαρχος Χ. Καρδαράς δήλωσε ότι «επειδή το θέμα αυτό δεν απασχολεί το Δημοτικό Συμβούλιο, απέχουμε από την ψηφοφορία» και ότι «δε θα υποκύψουμε σε κομματικές αγκυλώσεις». Την ίδια στάση κράτησε και το «Ανθρώπινο Σύγχρονο Αιγάλεω» (ΝΔ).
Οι εκπρόσωποι της «Ανάπλασης», παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσαν χαρακτηριστικά πως «έχουμε τεράστιες πολιτικές και ιδεολογικές διαφωνίες, επομένως δεν μπορούμε να στηρίξουμε το ψήφισμα. Άλλωστε αναφέρεται μέσα για κατάργηση Μνημονίων. Κατάργηση όμως σημαίνει ακύρωση. Εμείς διαφωνούμε με την ακύρωση των Μνημονίων και προτείνουμε την επαναδιαπραγμάτευση»!
Οι εκλεγμένοι με το ΚΚΕ καλούν το λαό να καταδικάσει τα κόμματα που τον τσακίζουν και τον κοροϊδεύουν και να στηρίξουν μαζικά την πρόταση νόμου του ΚΚΕ, προσθέτοντας και την υπογραφή τους στην ιστοσελίδα km.kke.gr.
902.gr
* Ο τίτλος της ανάρτησης είναι του blog


Δεν υπάρχουν σχόλια: