Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

O πόνος των χρυσαυγιτών


Αποδεικνύουν διαρκώς ποιος είναι ο πόνος τους. Τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής παίζοντας το ρόλο του λαγού του αστικού πολιτικού συστήματος στο βάρβαρο καπιταλισμό, χύνουν χολή στην ιστοσελίδα τους για τα 94 χρόνια του ΚΚΕ. Με αφορμή τη σημερινή (25.11) πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ για την 94χρονη ιστορία του, που ταυτίζεται με την πάλη για το δίκιο και τη σωτηρία του λαού, οι πολιτικοί απόγονοι του Χίτλερ ανάρτησαν ένα από τα γνωστά τους κείμενα, που απλά δείχνει πόσο αγκαλιασμένοι είναι με ένα σύστημα που τρώει τις σάρκες του λαού.
Στο κείμενο αναφέρουν: «Ευκαιρίας δοθείσης, θα κάνουμε κι εμείς ένα αφιέρωμα στην ίδρυση του ΚΚΕ, του κόμματος "του εγκλήματος και της προδοσίας", συμφώνως με τον Γεώργιο Παπανδρέου, τον πρεσβύτερο». Και αφού παραθέτουν μια σειρά ανακρίβειες και φαιδρότητες για να δείξουν δήθεν το …«προδοτικό» του πράγματος καταλήγουν: «Τέλος, ως είθισται, ας… ευχηθούμε κι εμείς με την σειρά μας για την συμπλήρωση των 94 ετών του εθνοπροδοτικού ΚΚΕ: ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ!»
Είναι γνωστό τι τους καίει περισσότερο απ’ όλα. Το ΚΚΕ. Γιατί ο λαός δεν μπορεί να ξεχάσει ότι όταν κάποιοι φόραγαν κουκούλες και έστελναν στο απόσπασμα Έλληνες αγωνιστές και αγωνίστριες κομμουνιστές και μη, το ΚΚΕ πάλευε με νύχια και δόντια για τη λευτεριά, το ψωμί και τη ζωή του λαού. Είναι τόσο προβλέψιμοι, όσο κάποιοι αρθρογράφοι και αστοί πολιτικοί άλλων κομμάτων που συκοφαντούν και διαστρεβλώνουν την ιστορική πραγματικότητα για να πλήξουν τη στρατηγική του ΚΚΕ. Αυτό φοβούνται. Και καλά θα κάνουν να συνεχίσουν να φοβούνται…
902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: