Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Η επιστροφή του ΠΑΜΕ στην πλατεία(βίντεο)


Μετά από καποια ώρα από την αρχή των επεισοδίων περίπου στις 7μμ το "πεδίο της μάχης" μεταφέρεται όλως τυχαίως γύρω από το μπλοκ του ΠΑΜΕ στη Συντάγματος. Τα πράγματα δυσκολεύουν τρομερά εκεί. Κρότου λάμψης, φωτοβολίδες, δακρυγόνα.... Το μπλοκ κινείται αργά προς τη Φιλελλήνων και κάποια στιγμή δέχεται βροχή δακρυγόνων και αναγκάζεται να βγεί από τη Φιλελλήνων στην Αμαλίας. Σταματάει για λίγο εκεί κι ενώ η πλατεία εκκενώνεται το ΠΑΜΕ επιστρέφει μέσα σε γενικό ενθουσιασμό.
(Δυο ακόμη μπλοκ του ΠΑΜΕ βγηκαν την ώρα των επεισοδίων από Ερμού και Σταδίου και συγκεντρώθηκαν αν πληροφορήθηκα σωστά πριν την Ομόνοια. Δεν ξέρω τι έκαναν αυτα τα μπλοκ που εγκλωβίστηκαν έξω από την πλατεία από τα επεισόδια)

Όταν το μπλοκ μας σταμάτησε στη γωνία περίπου του Εθν. κήπου μαζεύοντας γύρω του και πολύ  κόσμο που δεν ήταν στο ΠΑΜΕ(το μπλοκ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ επέστρεψε κι αυτό από το άλλο ρεύμα στην Αμαλίας), μετα από λίγο ξανά όλως τυχαίως τα επεισόδια ήρθαν κι αυτά εκεί από το κάτω μέρος της πλατείας όπου μας είχαν αφήσει!
Ξανακάναμε αργά προς τα πίσω με σκοπό να ξαναγυρίσουμε.
Τότε ξέσπασε μαζί  και μια απίστευτη καταρρακτώδης βροχή που δε σταμάτησε καθόλου από κείνη την ώρα και μετά από περίπου μισή ώρα μες τη βροχή, το μπλοκ αποχώρησε συγκροτημένα προς Συγγρού Φιξ.

Πηγή: Γιωργος Σαρρης διά  του Redfly Planet

Δεν υπάρχουν σχόλια: