Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Συνεχίζεται η διαδικτυακή αντεπίθεση του ΚΚΕ

 Φαίνεται πως το κόμμα, επιτέλους, αποφάσισε να κάνει όχι απλά αισθητή την παρουσία του στο διαδίκτυο, αλλά να βάλει τη δική του σφραγίδα. Είναι καιρός να πατήσει γερά στα δικά του πόδια και σε αυτό το πεδίο για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους . Να πάει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του, μπας και απαλλαγούμε από κάθε είδους "αναλυτές"  και "φίλους". 
Είναι δύσκολο στην ΤΑΞΙΚΗ  ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ να  κρύψει τον ενθουσιασμό της για τις απανωτές ευχάριστες εκπλήξεις  που επιφυλάσσει το κόμμα, αν και δεν παίρνω όρκο ότι έτσι  νιώθουν όλοι οι   "φίλοι" Blogger  αφού ίσως χάσουν διαδικτυακή  "πελατεία" και μάλλον θα δυσκολεύονται πια να σπεκουλάρουν ή να πλαγιοκοπήσουν. ΔΕ  ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΠΛΩΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΛΑΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΓΑΝΤΩΘΕΙ.

Αναδημοσίευουμε την είδηση από τον 902.gr
Tη Δευτέρα ξεκινάει τη λειτουργία της η ιστοσελίδα της Κομμουνιστικής Επιθεώρησης. 
Από τη Δευτέρα 19 Νοέμβρη, η «Κομμουνιστική Επιθεώρηση» θα έχει το δικό της χώρο στο διαδίκτυο.
Στη διεύθυνση www.komep.gr, οι αναγνώστες έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για την πορεία του περιοδικού, να επικοινωνούν με τη συντακτική του ομάδα, αλλά και να ανατρέχουν σε παλαιότερη αρθρογραφία. Δίνεται, επίσης, η δυνατότητα εγγραφής και ανανέωσης των συνδρομητών.
Στην ιστοσελίδα δημοσιεύεται το σύγχρονο αρχείο της «ΚΟΜΕΠ», αρχικά της περιόδου 2007 - 2012, ενώ ως το τέλος της χρονιάς θα αναρτηθούν και τα τεύχη της περιόδου 2000 - 2006.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό κι αν είναι υπέροχη έκπληξη!
Η ΚΟΜΕΠ στο διαδίκτυο!
Ζήτω μας λοιπόν!
Επιτέλους, η μοσχοβολιά τού επαναστατικού τιμημένου ΚΚΕ, θα διαχυθεί πολύ πλατύτερα!

ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Αργήσαμε να ασχοληθούμε ενδελεχώς με το διαδικτυο και τις προοπτικές που ανοίγονται για την κατα το δυνατόν πλατύτερη διάδοση των θέσεων του κόμματος,όμως η αντίδραση είναι καλομελετημένη και οχι σπασμωδική.Εύγε,και εις ανώτερα!

sosat είπε...

"αν και δεν παίρνω όρκο ότι έτσι νιώθουν όλοι οι "φίλοι" Blogger αφού ίσως χάσουν διαδικτυακή "πελατεία" και μάλλον θα δυσκολεύονται πια να σπεκουλάρουν ή να πλαγιοκοπήσουν. ΔΕ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΠΛΩΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΛΑΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΓΑΝΤΩΘΕΙ."
Απόλυτα σωστή η διαπίστωση , και έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι μας.
Συμφωνω και επαυξάνω...