Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2012

KKE: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει εκλογές προτού ξεσκεπαστεί


"Η κυβέρνηση δεν θέλει εκλογές, για να συνεχίσει την πολιτική της υπέρ των μονοπωλίων και ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει εκλογές προτού προλάβει το κίνημα να οργανωθεί και ξεσκεπαστεί ο πραγματικός χαρακτήρας της δικής του πολιτικής, που είναι πολιτική διαχείρισης της κρίσης σε βάρος του λαού", τονίζει σε σχόλιο του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, με αφορμή την ομιλία του Α. Τσίπρα, στη διάρκεια της οποίας ζήτησε να γίνουν εκλογές.
Το ΚΚΕ καλεί την εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα σε ξεσηκωμό στην κατεύθυνση ρήξης και ανατροπής της πολιτικής που υπηρετεί τα μονοπώλια, για διέξοδο από την κρίση υπέρ του λαού. Οι αγώνες του λαού δεν πρέπει να πάνε χαμένοι" 

1 σχόλιο:

ΑΝΕΡΓΟΙ και ΑΦΡΑΓΚΟΙ είπε...

"...Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει εκλογές προτού προλάβει το κίνημα να ορνανωθεί και ξεσκεπαστεί ο πραγματικός χαρακτήρας τής δικής του πολιτικής..."

Κι άπαντες της πλουτοκρατίας οι υπόλοιποι βαστάζοι, από ΜΜΕ μέχρι κυβέρνηση, Χρυσή Αυγή και λοιποί, βοηθούν να γίνει πράξη το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ.
Διότι πλην ΚΚΕ, όλες οι άλλες πολιτικές δυνάμεις και παραδυνάμεις, επιδιώκουν ό,τι και ο ΣΥΡΙΖΑ. Να μην προλάβει ο λαός να οργανωθεί και ν' αντεπιτεθεί ταξικά, για ν' ανατρέψει την αντιλαϊκή πολιτική.

ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ

Κρύβουν την αιτία

Η Δυτική Αττική βρίσκεται ξανά στην επικαιρότητα, για τους 16 νεκρούς και τις τεράστιες καταστροφές που προκάλεσαν οι προχτεσινές πλημμύ...