Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Ποιοι είναι αλήθεια αυτοί;

Στη γνωστή ιστοσελίδα των ανωνύμων δήθεν επικριτών της στρατηγικής του ΚΚΕ, αναρτήθηκε διακήρυξη της "κίνησης κομμουνιστών - εργατικός αγώνας". 
Ποιοι είναι όμως αλήθεια αυτοί που συγκροτούν την κίνηση; γιατί δε γράφουν τα ονόματά τους; που αλλού έχει συμβεί να συγκροτείται κίνηση και μάλιστα δήθεν "κομμουνιστών" και αυτοί που τη συγκροτούν να μην εμφανίζονται;
Γιατί δεν αποκαλύπτονται οι ανώνυμοι του διαδικτύου που πίσω από την ανωνυμία τους επιτίθενται συχνά πυκνά στο ΚΚΕ;
Και μάλλον αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν αν δει κανείς και όσα γράφουν στη διακήρυξή τους. Γιατί τι άλλο να πεις όταν στη διακήρυξη των 6 σελίδων και 12 σημείων δεν βρίσκεις ούτε λέξη για την κυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ούτε μία αναφορά στο ΣΥΡΙΖΑ που είναι αξιωματική αντιπολίτευση και πιθανά αυριανή κυβέρνηση. Ενώ επιτίθεται με τη γνωστή εμπάθεια ενάντια στο ΚΚΕ και στο ΠΑΜΕ.

Μάλλον μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι για την κίνηση αυτή, γνωστή φιλοΣΥΡΙΖΑιίκη εφημερίδα ενημερώνει ότι προηγήθηκε και πανελλαδική σύσκεψη για τη συγκρότησή της, δηλώνοντας φυσικά και την ικανοποίηση της, γιατί οπως γράφει ο γνωστός - για τα αναληθή και προβοκατόρικα αντιΚΚΕ δημοσιεύματα- Φώτης παπούλιας "κάτι αρχίζει να κινείται στην εκτός των τειχών του ΚΚΕ κοιμμουνιστική Αριστερά".

Ούτε φυσικά ότι από τους πρώτους που έσπευσαν να διαφημίσουν την κίνηση ήταν ο Σταυρόπουλος του ΒΗΜΑτος, καθώς επίσης και τα σάιτ του ΣΥΡΙΖΑ - το left.gr και η ηλεκτρονική ΑΥΓΗ.

Παιδιά μην κουράζεστε άλλο. Και ανώνυμοι και φυσικά αντιΚΚΕ στην υπηρεσία του συστήματος!


Πηγή: KOKKINH EΠΙΘΕΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: