Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Αρνήθηκε η δημοτική αρχή Θεσσαλονίκης να συζητήσει ψήφισμα της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για την Παλαιστίνη (VIDEO)



Να καταδικαστούν οι συνεχιζόμενες δολοφονικές επιθέσεις των ισραηλινών αρχών στη Λωρίδα της Γάζας και τα άλλα Παλαιστινιακά Εδάφη, καταγγέλλοντας ταυτόχρονα την κλιμάκωση της εγκληματικής δράσης του ισραηλινού κράτους, το οποίο στηρίζεται πολιτικά, στρατιωτικά και οικονομικά από την ΕΕ και τις ΗΠΑ, με σκοπό την επιβολή των μονοπωλιακών συμφερόντων στην περιοχή, ζήτησαν με ψήφισμά τους προς το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης οι κομμουνιστές δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Μιχάλης Κωνσταντινίδης και Γιάννης Δελής.
Η διοίκηση όμως του Δήμου αρνήθηκε να συζητήσει επί του ψηφίσματος της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Περιορίστηκε σε ένα ψήφισμα που συνυπέγραψαν όλες οι παρατάξεις πλην της «Λαϊκής Συσπείρωσης», στο οποίο εξισώνονται οι θύτες με τα θύματα.
Οι κομμουνιστές δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις τοποθετήσεις τους στάθηκαν στην υποκρισία όσων εξισώνουν τους θύτες με τα θύματα και τη συνενοχή όσων κυβερνήσεων και κομμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης παζαρεύουν «γεωστρατηγικά οφέλη» με το αίμα των λαών και αναβαθμίζουν πολύπλευρα τις σχέσεις τους με το Ισραήλ.
Πηγή:902.gr

Αφελές ερώτημα της Ταξικής Αντεπίθεσης: Η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ συνυπέγραψε το ψήφισμα που εξισώνονται θύτες και θύματα; 
Μήπως φταίει το ΚΚΕ που δε συνεργάζεται για την πτώση της μνημονιακής κυβέρνησης;


Δεν υπάρχουν σχόλια: