Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Ομάδα "αγνώστων" μαχαιρώνει μετανάστη

Πριν δείτε το βίντεο και διαβάσετε τα σχετικά, σκεφτείτε. ΚΑΝΕΝΑΣ εκτός από τα μέλη και τους οπαδούς του ΚΚΕ , όσους συμπορεύθτηκαν με το ΠΑΜΕ στους αγώνες ή στις διαδηλώσεις δεν είναι ανεύθυνος. Μεγάλη ευθύνη  ανήκει σε όλους αυτούς τους "αγανακτισμένους"  αριστερούς, αριστερούληδες, αριστερούτσικους, που τους έδωσαν βήμα λόγου στις πλατείες  ποντάροντας στα αντιΚΚΕ αντανακλαστικά τους. Προτείνω σε κάποια "αριστερά" blog να δουν και να ξαναδούν το βίντεο  όπως και τις αναρτήσεις τους στα γεγονότα του περσινιού Ιούνη, καθώς και το δηλητήριο που έσταζαν για το ΠΑΜΕ, και έκαναν πως δεν βλέπουν ή δεν καταλαβαίνουν τις προβοκάτσιες που στήθηκαν με στόχο το ΠΑΜΕ. 
Όλα αυτά τα "φασιστοειδή" βγήκαν απο τα λαγούμια τους για να χτυπήσουν τους κομμουνιστές. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ  ΦΡΟΝΤΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ.

Αναδημοσίευση από Redfly Planet


Ένα βίντεο που προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό δημοσιεύτηκε στο Youtube το βράδυ της Κυριακής.
Το βίντεο τραβήχτηκε στον σταθμό του Μετρό «Αττική» και δείχνει μια ομάδα 10 ατόμων να επιτίθενται σε ένα μετανάστη στις σκάλες, την ώρα που ο φρουρός security απλά τους κοιτάζει και λίγο πριν συνομιλεί με έναν εξ’ αυτών.
Η κραυγή για «βοήθεια» του άτυχου ανθρώπου επισκιάζεται από το «σκάσε ρε» και τα επινίκια των υπερήφανων μαχαιροβγαλτών.
Στην πλειοψηφία τους τα άτομα αυτά είναι νεαρής-σχολικής ηλικίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ότι τα τρία παιδιά που παρακολουθούν από την κορυφή της σκάλας, το ένα εκ των οποίων φοράει t-shirt με την ελληνική σημαία και τον δικέφαλο αετό στην πλάτη, δεν είναι πάνω από 16 ετών.
Σύμφωνα με την αστυνομία το περιστατικό συνέβη ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Το θύμα είναι πακιστανικής καταγωγής. 
Η ασφάλεια Αττικής έχει ξεκινήσει έρευνα για το συμβάν.
Στο 1:00 ακούγεται: "μ.λ.κα,του'μπηξες το μαχαίρι?" "μαλάκα,μπήκε μέσα του όλο".
* Στο 43'' ακούγεται ο μετανάστης να φωνάζει "βοήθεια" ενώ οι "αγνωστοι" Δραστες φαίνεται να κλοτσάνε.
* Ο σεκιουριτάς του σταθμού φαίνεται πως έχει δει όλο το σκηνικό της επίθεσης που έγινε στα σκαλάκια κατεβαίνωντας για το Μετρό.
* Επίσης οι Κάμερες του σταθμού πρέπει να έχουν πάρει τα πρόσωπα των Δραστών, γιατί κάπου ακούγεται μετά να λενε "μας έχουν πάρει οι Κάμερες, πάμε να την κάνουμε" ή κάτι τέτοιο.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: