Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Η Εαρινή αντιΚΚΕ επίθεση ξεκίνησε...


Η Εαρινή αντιΚΚΕ επίθεση ξεκίνησε. Φαίνεται πως η αιχμή του δόρατος εναντίον του κόμματος θα είναι αυτή τη φορά ο....Στάλιν. Όχι πως δεν στοίχειωνε και στοιχειώνει τον ύπνο τους ο Ιωσήφ, αλλά αυτή την περίοδο θα έχει την τιμητική του στην Ελλάδα.Το ζήσαμε εξάλλου και το ζούμε στους τηλεοπτικούς δέκτες αυτή την εποχή ... με αποκορύφωμα τον  τηλεβιβλιοπώλη.
Η επιλογή επίθεσης στο ΚΚΕ  μέσω του Στάλιν είναι επιλογή ανάγκης για τα κόμματα του ευρωμονόδρομου. Σε κανένα άλλο πεδίο δεν μπορούν να στριμώξουν το ΚΚΕ. Ξεκινώντας από την περίφημη "αριστερή κυβέρνηση" μέχρι τη μορφή και το ρόλο της Ε.Ε, έχει δικαιωθεί απολύτως. Προτελευταίο καταφύγιο ήταν το περίφημο "Το ΚΚΕ δε θέλει να κυβερνήσει", που ο Γ.Γ. της Κ.Ε του ΚΚΕ στην περίφημη συνέντευξη στον Χατζηνικολάου διέλυσε κυριολεκτικά. Τι απέμεινε; Η παλιά δοκιμασμένη συνταγή της Σταλινολογίας.
΄Ετσι λοιπόν πλημμύρισε το διαδίκτυο από την παραπάνω εικόνα. Τυχαία ; Κατά τη γνώμη μου όχι.  
Το συγκεκριμένο γράφημα λοιπόν κάνει καριέρα τουλάχιστο 3 χρόνων στο διαδίκτυο. Κατά πάσα πιθανότητα ξεκίνησε από Μ. Βρετανία. Μια ακόμα ενδιαφέρουσα δημοσίευση είναι αυτή εδώη οποία είναι παλιότερη κατά ένα χρόνο και εξηγεί αναλυτικότερα το γράφημα ή για να το πούμε καλύτερα το γράφημα είναι οπτικοποίηση του συγκεκριμένου δημοσιεύματος. 
 Εντελώς τυχαία εμφανίστηκε στην Ελλάδα αυτή την περίοδο; Όχι βέβαια. Πρόκειται για συντεταγμένη αντιΚΚΕ επίθεση; Αναμφίβολα ναι. Ήδη φτάνουν μηνύματα από φίλους και οπαδούς του κόμματος για περιέργα "κολλήματα "  με τον Στάλιν , ιδιαίτερα αυτή την εποχή, στις κουβέντες ΣΥΡΙΖΑΙΟΝΔΠΑΣΟΚΩΝ, αξιοποιώντας και τα γεγονότα στην Ουκρανία. Σε απλά ελληνικά, όσο και να προσπαθείς να φέρεις την κουβέντα σε ζητήματα που αφορούν τη ζωή μας , αυτοί σου λένε "ναι αλλά δε μας απάντησες για τον Στάλιν τότε που...". Το έχετε ζήσει , είμαι σίγουρος! Ε! λοιπόν ετοιμαστείτε, οπλιστείτε με υπομονή, όση μπορεί να έχει κανείς όταν ακούει τέτοιες μαλακίες, να το ζήσετε στο μέγιστο βαθμό.
Τα περιεχόμενα του γραφήματος είναι ανάξια σχολιασμού και αθωώνουν απόλυτα τους ΝΑΖΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: