Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Άθλιες αναρτήσεις σε βάρος της μητέρας του Παύλου Φύσσα από υπάλληλο της ΓΓ Ενημέρωσης

Αντιδράσεις προκάλεσαν οι άθλιες αναρτήσεις υπαλλήλου της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Πέτρου Κορμικιάρη σε βάρος της μητέρας του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα με αφορμή την κατάθεσή της στη δίκη της Χρυσής Αυγής.
Στο λογαριασμό του στο twitter έγραψε κατά λέξη: «Νέο δακρύβεκτο μελό από τή μητέρα τού Παύλου Φύσσα.Τό ότι ό γυιός της προκαλούσε μέ τά τραγούδια του, ώς μητέρα, δέν τήν αφορούσε.Βρέ ούστ».
Σε άλλη ανάρτηση αποκαλεί ατύχημα την εν ψυχρώ δολοφονία του Παύλου Φύσσα από το χρυσαυγίτη Ρουπακιά γράφοντας: «Άσχετο παντελώς τό θέμα μέ τό ατύχημα Φύσσα».
Ο ίδιος στο twitter δηλώνει «Οικονομολόγος - Δημοσιογράφος Υπάλληλος της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης & Επικοινωνίας - Γενικής Γραμματείας Μέσων Ενημέρωσης».
Μετά το σάλο που προκλήθηκε ο Πέτρος Κορμικιάρης παραπέμπεται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο με το ερώτημα της οριστικής παύσης.
Σε ανακοίνωσή της η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας αναφέρει:
«Σε απάντηση των συνεχών δημοσιευμάτων, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σχετικά με την ανάρτηση στο twitter του υπαλλήλου του κλάδου ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού, της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Πέτρου Κορμικιάρη, οφείλουμε να δηλώσουμε ότι ο εν λόγω υπάλληλος δεν φέρει την ιδιότητα του δημοσιογράφου αφενός και αφετέρου σε καμία περίπτωση η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας δεν έχει σχέση με τις απόψεις που δημοσιεύει, τις οποίες και καταδικάζει.
Ο Υπουργός Επικρατείας κ. Ν. Παππάς, μετά από εισήγηση-αναφορά του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κ. Ε. Κρέτσου, παρέπεμψε τον ανωτέρω υπάλληλο στο Πειθαρχικό Συμβούλιο με βάση τα άρθρα 107,123 με το ερώτημα της οριστικής παύσης». 
Πηγή:902.gr

1 σχόλιο:

ΚΑΛΗ ΓΚΕΛΜΠΕΣΗ είπε...

Μόνο κάποιος πάρα πολύ σίγουρος για τη θεσούλα του και τη θέση του γενικότερα σ' αυτήν την κοινωνία, θα έβγαζε με τέτοια ξεδιαντροπιά τον κώλο του στη δημοσιότητα, κι εν προκειμένω στην υπερδημοσιότητα του διαδικτύου...

Μου θυμίζει τη σιγουριά -του ότι θα μείνει στο απυρόβλητο των ευθυνών του- με την οποία έσφαξε ο Ρουπακιάς τον Φύσσα.

Μου θυμίζει τη σιγουριά -του ότι θα μείνουν στο απυρόβλητο των ευθυνών τους- των ναζίδων τής Χρυσής Αυγής όταν αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν τους συντρόφους παμίτες, τους Αιγύπτιους εργάτες κλπ.

Κι ως γνωστό τέλος πάντων, παραδείγματα τέτοιας ...σιγουριάς των φασιστοειδών τής Χρυσής Αυγής υπάρχουν πάμπολλα και κάμποσα απ' αυτά απαθανατισμένα σε video, όπως οι επιθέσεις τους σε λαίκές αγορές.