Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Ο Στάλιν τι σχέση έχει με το πολιτικό προσωπικό των λεφτάδων;!

Δεν μπορούν αν δεν πιάσουν στο στόμα τους τον Στάλιν. Ζούνε με τον φόβο του και καλά κάνουν, γιατί δεν μπορεί οι λαοί να ανεχτούνε για πολύ ακόμα να πεθαίνουν από την πείνα εν έτη 2016. Με αφορμή τα εγκαίνια στο αεροδρόμιο της Πάρου ένας μιαρός έφτασε να πιάσει στο στόμα του τον Στάλιν μέσω… Μελβούρνης!
Κάποιος δημοτικός υπάλληλος καλούσε σε αντισυγκέντρωση, μέσω facebook, με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού στα εγκαίνια του αεροδρομίου της Πάρου! Καλούσε μάλιστα σε «θερμή “υποδοχή” του πολιτικού απατεώνα της αριστεράς»! Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος παρενέβη και ζήτησε από το αστυνομικό τμήμα της Πάρου να συλλάβει τον συγκεκριμένο υπάλληλο, ως επικίνδυνο για πρόκληση επεισοδίων σε βάρος του πρωθυπουργού και να τον αφήσει ελεύθερο όταν τελειώσει η φιέστα! Έτσι και έγινε!
Κατά την απελευθέρωση του εν λόγω υπαλλήλου ένας πονηρός αιρετός, που συμπαραστεκόταν στον υπάλληλο, έκανε δηλώσεις κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για «Σταλινικές τακτικές»! Ο συγκεκριμένος αιρετός προφανώς ξέχασε ότι σε εποχές που αυτός και η παράταξή τους θα διαφέντευαν τον τόπο δεν θα υπήρχε προληπτική κράτηση, αλλά βασανισμός, φυλάκιση και ίσως εκτέλεση για υποκίνηση σε απόπειρα εναντίον του πρωθυπουργού!
Αλλά η κόντρα του πολιτικού προσωπικού του συστήματος σ’ αυτό το επίπεδο δεν είναι το αντικείμενο αυτής της γραφής! Αντικείμενο αυτής της γραφής είναι η προβοκατόρικη χρησιμοποίηση των «Σταλινικών τακτικών»! Ο εν λόγω αιρετός ξεχνάει ότι οι «Σταλινικές τακτικές», δεν υπηρετούσαν το καπιταλιστικό κράτος, δεν κοιτούσαν πώς θα κάνουν τους πλούσιους πάμπλουτους και τους φτωχούς ετοιμοθάνατους! Οι «Σταλινικές τακτικές» προσπαθούσαν να ριζώσουν το κράτος της ισοτιμίας, το λαϊκό κράτος όπου άνθρωπος δεν θα εκμεταλλευόταν άνθρωπο. Τι σχέση λοιπόν μπορεί να έχουν οι Τσιπραίικες μέθοδοι με τις Σταλινικές;! Οι Τσιπραίικες μέθοδοι όπως και οι μέθοδοι του αιρετού που μίλησε για «Σταλινικές μεθόδους» είναι στην υπηρεσία του αστικού κράτους, το οποίο προσπαθεί να εξαθλιώσει την συντριπτική πλειονότητα του κόσμου ώστε να πλουτίσουν μια χούφτα παράσιτα! Αμφότεροι ανήκουν στο πολιτικό προσωπικό του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος που λέγεται καπιταλισμός. Άρα οι τακτικές τους μπορούν να παρομοιαστούν με αυτές του Ρούσβελτ ή του Χίτλερ αφού το καπιταλιστικό κράτος υπηρετούσαν κι εκείνοι με τον σκληρότερο τρόπο, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν να συγκριθούν με αυτές του Στάλιν!
Δυστυχώς μία ακόμα από τις μεγάλες ζημιές που έκανε ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του είναι ότι έδωσε στα συναιτεράκια του, με τα οποία μαζί ψήφισε το 3ο μνημόνιο, το δικαίωμα να του ασκούν κριτική ως αριστερό και να διαπράττουν την ιεροσυλία να τον συσχετίζουν με τον Στάλιν, προσβάλλοντας τον Στάλιν και τα 20 εκατομμύρια των Σοβιετικών πολιτών και στρατιωτών που έπεσαν υπό τις διαταγές του για να τσακίσουν τον φασισμό, που ελλείψει του Στάλιν και της Σοβιετικής Ένωσης αναβιώνει σήμερα πολύμορφα και απειλεί να ισοπεδώσει πλήρως τους λαούς.
Νότα αισιοδοξίας το ότι το πολιτικό προσωπικό του συστήματος τρέμει ακόμα βλέποντας τον Στάλιν στα όνειρά του!
Νικολαΐδης Χρηστάκης  
Πηγή:agkidapress.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://l-sysp-florinas.blogspot.gr/2016/08/blog-post.html

Ανώνυμος είπε...

Βρε ένας Στάλιν τους χρειάζεται για να το βουλώσουν. Αμαν πια με αυτόν τον βόθρο.

Ntina