Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Τα πασχαλινά δώρα του Κυριάκου.


Πολύ ενδιαφέροντα πράγματα λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Και ενώ οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν γυρίσει την πλάτη στις απεργιακές κινητοποιήσεις, με τα μέλη του Π.Α.ΜΕ να ματώνουν κυριολεκτικά και μεταφορικά και να διασώζουν  με τις μαζικές συγκεντρώσεις τα προσχήματα, η εθελοτυφλία,  ο άκρατος συμβιβασμός , η δουλοπρέπεια, η λογική του "να σώσω το μεροκαματάκι σήμερα και αύριο  βλέπουμε"  κυριαρχεί στους εργαζόμενους του δημόσιου και ενισχύεται. 
Παρόλα αυτά όμως ο φον Κυριάκος δουλεύει ακατάπαυστα. Σε τακτά χρονικά διαστήματα κοινοποιεί τις σκέψεις του  και με απολύτως ανατριχιαστικό τρόπο προαναγγέλει κυριολεκτικά σφαγή.
Ας δούμε όμως μερικά πασχαλιάτικα δωράκια που  ο φον Κυριάκος ετοιμάζεται να προσφέρει στους εργαζόμενους του δημόσιου τομέα.
1.Έχει καταθέσει στο Συμβούλιο της Επικρατείας σχέδια προεδρικών διαταγμάτων για 14 υπουργεία με στόχο να "συμμαζευτούν" οι δομές των υπουργείων κατά 40%. Κάντε τώρα εσείς τη  μετάφραση, φίλοι εργαζόμενοι.
2 .Άλλο μισθολόγιο στο οποίο θα υπάρχει πριμ παραγωγικότητας με τα χρήματα να εξοικονομούνται από μειώσεις μισθών . Πώς είπατε;  Σώμα πραιτωριανών;
3. 15.000 χιλιάδες απολύσεις συνολικά το 2014.
Ακούστε όμως τον Κυριάκο  καλύτερα.
Σκεφτείτε, όμως . Η καμήλα για να την φορτώσεις πρέπει να είναι γονατιστή.
Μήπως είναι ώρα να σηκωθείτε και να Π.Α.ΜΕ όλοι μαζί στην αντεπίθεση;

Δεν υπάρχουν σχόλια: