Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

H συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχω την αίσθηση κι αυτή κάθε μέρα επιβεβαιώνεται ότι το ΚΚΕ υπηρετεί όσο κανένα άλλο κόμμα τους εγκληματίες που μας κατάστρεψαν τη πατρίδα και τη ζωή.Λόγια λόγια λόγια...κι οι άλλοι συνεχίζουν το μακάβριο έργο τους...

Ανώνυμος είπε...

Οι κακούργοι από το Ιούνιο θα καταστρέψουν κι άλλες ζωές,θα βάλουν κι άλλο βαθιά τα μαχαίρια τους στο σώμα εκατομμυρίων Ελλήνων ξεγελώντας πολλούς αφελείς αρπάζοντας τη ψήφο τους,και αντί το ΚΚΕ να κάνει αντεπίθεση με κίνηση ΜΑΤ συνεργαζόμενο με τις αντιμνημονιακές δυνάμεις έστω βραχύβια να φύγει η λαίλαπα και η μαφία που κυβερνάει βγάζει πύρινους λόγους εκ του ασφαλούς...και οι άλλοι...συνεχίζουν ακάθεκτοι το μακάβριο έργο τους....

ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ είπε...

Διαβάζω και ξαναδιαβάζω αυτά που έγραψες! Άκρη δε βρίσκω! Λογική δεν έχουν! Τελείς υπό πλήρη σύγχιση.

Albatrus είπε...

Ανώνυμε και ποιός κατά την κρίση σου κάνει "κίνηση ΜΑΤ"μήπως ο Τσίπρας που καλοβλέπει τη πρόταση καμένου για μετεκλογική Αντιμνημονιακή συνεργασία...!

http://albatrus-on-air.blogspot.com/


ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ
Ευπρόσδεκτη η στήριξη από τον Καμμένο
Επιβεβαιώνεται ότι η αντιμνημονιακή σούπα είναι επιζήμια για το λαό
Τους «επαίνους» του Καμμένου για την οικονομική πρόταση του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ κραδαίνει η ηγεσία του, με τον πρόεδρό του Αλ. Τσίπρα να κομπάζει στον τηλεοπτικό σταθμό «Extra»: «Εγώ δεν στεναχωρήθηκα όταν άκουσα ότι η οικονομική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι σωστή. Δε στεναχωρήθηκα όταν άκουσα να το λέει ένας δεξιός αυτό. Αυτό σημαίνει ηγεμονία της άποψης μας στην κοινωνία. Αυτό σημαίνει ότι έχει καταγραφεί στην κοινωνία ότι αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ δυο χρόνια τώρα είναι σοβαρά πράγματα (...) Αν στην επόμενη Βουλή στο δικό μας πρόγραμμα και στις δικές μας προτάσεις δεχτούμε τη στήριξη και από άλλες δυνάμεις, δε θα πούμε ότι δε τη δεχόμαστε τη στήριξη».
Ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ επιχαίρει για το γεγονός ότι ο Π. Καμμένος αναγνωρίζει πως η πρόταση του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της αστικής διαχείρισης, την οποία ο ίδιος υπηρέτησε ως βουλευτής της ΝΔ, υπερψηφίζοντας τα μνημόνια και τους αντιλαϊκούς νόμους και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει με το πρόγραμμα που κατέθεσε, με αιχμή τα εξής: Νέα φορολογικά και άλλα προνόμια στα μονοπώλια, μετατροπή της χώρας σε μια απέραντη Ειδική Οικονομική Ζώνη στο όνομα «της προσέλκυσης επενδύσεων», επανεξέταση των κανόνων εμπλοκής και χρήσης του υπηρεσιακού εξοπλισμού των Σωμάτων Ασφαλείας, όπως προτείνει και ο ΛΑ.Ο.Σ. κ.ά., σταδιακή μείωση του ύψους εργοδοτικών ασφαλιστικών εισφορών, κ.ά.
Το γεγονός εξάλλου ότι ο Καμμένος δηλώνει θιασώτης των θέσεων του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ και ότι ο Τσίπρας καλοδέχεται τη στήριξη Καμένου στην «προοδευτική κυβέρνηση» που προπαγανδίζει, επιβεβαιώνει τη στοίχιση των δυνάμεων που απαρτίζουν το αντιμνημονιακό συνονθύλευμα στη γραμμή διαχείρισης της κρίσης κατά το συμφέρον της πλουτοκρατίας. Μάλιστα, ο Αλ. Τσίπρας ανάμεσα στον όγκο αντιδραστικών και αντιλαϊκών προτάσεων του Καμμένου, επέλεξε να αναδείξει σαν «μεγάλη τους διαφορά» το ότι «δε θέλει να φορολογήσει τους πλούσιους»!
http://www2.rizospastis.gr/page.do?publDate=7/4/2012&id=14002&pageNo=9&direction=1