Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Μερικές σκέψεις για τις επιδιώξεις Ανδρουλάκη...

Φαντάζομαι θα είστε γνώστες , αν όχι είστε τυχεροί, του νέου πονήματος , κατασκοπικού αυτή τη φορά, του  Μίμη Ανδρουλάκη.
΄Οσοι από σας είστε 45-55 χρόνων θα είστε γνώστες ή  και αναγνώστες των περίφημων Βίπερ SAS. Ήταν τα κατεξοχήν αναγνώσματα στο στρατό. E, λοιπόν σε αυτό το μοτίβο κινείται το μυθιστόρημά του.
Η υπόθεση  του βιβλίου με τίτλο “Ο κόκκινος κάβουρας” είναι η εξής:
Στα ανώτερα καθοδηγητικά κλιμάκια του ΚΚΕ υπάρχει ένας πράκτορας των Ελληνικών και ξένων μυστικών υπηρεσιών. Αυτός λοιπόν καταφέρνει να αναρριχηθεί μέχρι το αξίωμα του μέλους του Π.Γ. Ανακαλύπτεται και....
Είδατε που σας είπα ότι πρόκειται για κακέκτυπο μυθιστορήματος του Ζεράρ ντε Βιλιέ! 
Δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί κανείς με αυτή τη μπούρδα! Σε  διαφορετική χρονική στιγμή θα ήταν για γέλια. Γιατί όμως τώρα; 
Η εκδοοχή του Ανδρουλάκη είναι η υπόσχεση στο Χαρίλαο να γράψει για το γεγονός μετά από 30 χρόνια. Άρα αφού το μυθιστόρημα εκτυλίσσεται το 1983 , 2013-1983=30. Μάλιστα!
Προσωπικά θα έλεγα πως ο κύριος αυτός προσπαθεί να "πιάσει στασίδι" στη συζήτηση που αναπόφευκτα θα  ξεκινήσει όταν θα υλοποιηθεί η παράγραφος 5 που βλέπετε στην απόφαση του 19ου Συνεδρίου. Θα ήθελε πολύ η μπούρδα του να είναι παράλληλη "βιβλιογραφία" στο θέμα. Είναι φανερή η προσπάθεια ελιγμού για την πατσαβούρα που θα φάει κατάμουτρα, αλλά δε θα την γλιτώσει
Από την άλλη, στη σημερινή περίοδο , με όλα όσα εκτυλίσσονται, βολεύει πολλούς η εκδοχή ενός κόμματος σαν το ΚΚΕ, διαβρωμένου απο τις μυστικές υπηρεσίες και μάλιστα στα ανώτατα όργανα, σε μια εποχή που υπήρχαν και δρούσαν  στελέχη ιστορικά του κόμματος. Θα σκεφτεί λοιπόν ο αναγνώστης. Αν τότε με την παρουσία τόσων και τέτοιων στελεχών το ΚΚΕ ήταν διαβρωμένο, φαντάσου τώρα τι γίνεται. Σε μια εποχή που γίνεται προσπάθεια να στεριώσει η θεωρία των 2 άκρων, η βοήθεια  Ανδρουλάκη είναι σημαντική για να εμπεδοθεί από το λαό ,όχι μόνο το "όλοι ίδιοι είναι", αλλά ότι και 'το ΚΚΕ είναι και αυτό χωμένο σε βρωμιές. Είναι πουλημενο" Αυτές είναι κατά τη γνώμη μου οι επιδίωξεις του τ(α)οξικού αποβλητου που ακούει στο όνομα  Ανδρουλάκης.
Δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρείται τέτοιου είδους βρώμικη επίθεση. Στις αρχές τις 10ετίας του 90 ακούσαμε πολλά. Και τι δεν είπαν τότε στελέχη όπως ο Φαράκος. Αργότερα  τη σκυτάλη πήραν Πάγκαλος-Καρατζαφέρης. Σειρά του Μίμη λοιπόν. 
Φυσικά θα καταφέρει ότι και οι υπόλοιποι. ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ
Γιατί δεν εννοούν να καταλάβουν όλοι αυτοί είναι ότι:
ΣΕ ΤΟΥΤΑ ΕΔΩ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΑΚΙΑ ΣΚΟΥΡΙΑ ΔΕ ΠΙΑΝΕΙ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ είπε...

Έτσι φαίνεται