Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Σώμα Δίωξης Τζακιών , Σομπών , Μαγκαλιών και λοιπών αυτοσχέδιων μέσων θέρμανσης

 
To "σώμα" του εγκλήματος

Ο μισός και κάτι λιγότερο τίτλος της ανάρτησης ανήκει στην enet.gr. Oλόκληρη η ιδέα είναι της κυβέρνησης. Μπορεί σε κάποιους από σας η ιστορία αυτή να θυμίζει ανέκδοτο. Δεν είναι όμως.
Το "φλέγον" ερώτημα είναι πως θα ελέγξει ή θα περιορίσει τη χρήση τζακιών κλπ. Mια ιδέα ρίχνει το ρεπορτάζ της Ελευθεροτυπίας. 
Διαβάστε το ρεπορτάζ  της enet.gr
" Για να ελέγξει τις απαγορευμένες καμινάδες, θα χρειασθεί κάτι σαν ειδικό σώμα ράμπο τζακιών, οι οποίοι θα περιπολούν, όπως παλιά τα ραδιογωνιόμετρα για τους παράνομους ραδιοσταθμούς, για να εντοπίσουν τον καπνό!! Ο αποκλεισμός περιοχών και η έφοδος σε διαμερίσματα για επ' αυτοφώρω σύλληψη των δραστών θα ήταν ίσως κάποια λύση. Με αναρριχητές ειδικών δυνάμεων και πλήθος εισαγγελέων..." 
Ιδέα του μπλογκ και παρακαλώ να σεβαστείτε την πρωτοτυπία και την πατέντα είναι  η Μονάδα Ανίχνευσης ΤΖακιών. Στα πλαίσια μεταφοράς της ιστορικής εμπειρίας με τα ραδιογωνιόμετρα  που κάποτε κυνηγούσαν ραδιιοπειρατές, να λειτουργήσουν τα Τζακογωνιόμετρα ή και σομπογωνιόμετρα. Φυσικά αυτά θα είναι ο απαραίτητος εξοπλισμός των Μ.Α.ΤΖ. Η μονάδα αυτή μπορεί να λειτουργήσει και ως παράρτημα των ΜΑΤ.  Καλό θα είναι βέβαια να υπάρχει και ένας ρουφιάνος  ανά γειτονιά ή συνοικία. Οι Χρυσαυγίτες να αναλάβουν  το ρόλο κυνηγού της σόμπας του μετανάστη.
Μπορεί επίσης να καθιερωθεί ειδική σηματοδότηση των τζακιών και των κάθε είδους φουγάρων, κάτι σαν αριθμοί κυκλοφορίας , που θα προσδιορίζουν ποτε θα ανάβουν. Τα μονά -ζυγά στα τζάκια δηλαδή. Ακόμα σωστότερο είναι να κυκλοφορήσουν ξύλα με μονό και ζυγό αριθμό κυκλοφορίας τα οπoία θα καίγονται την ανάλογη ημερομηνία.
Μέχρι εδώ , όπως σωστά καταλάβατε , ήταν το αστείο της υπόθεσης. Το πρόβλημα που θα προκύψει φέτος το χειμώνα θα είναι τεράστιο. Η λαϊκή οικογένεια θα αντιμετωπίσει κυριολεκτικά πρόβλημα επιβίωσης. Ανελέητο κυνηγητό και της παραμικρής ανάσας. Όλα στο βωμό των κερδών του κεφαλαίου. Υποχρεώνεται ο λαός μας να καταθέσει και το τελευταίο ευρώ στην τσέπη των εταιριών πετρελαίου ή να καταφύγει στη λύση της κουβέρτας και του παλπλώματος.
Ως πότε όμως;
Πότε θα εξαντληθεί η υπομονή σας και θα αποφασίσετε να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας;

Δεν υπάρχουν σχόλια: