Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Η γη σε αριθμούς



Εάν μειώναμε τον πληθυσμό της Γης στο μέγεθος μίας μικρής πόλης με 100 ανθρώπους, διατηρώντας τις αναλογίες θα ήταν ως εξής :
7 Ασιάτες      21 Ευρωπαίοι     14 Αμερικάνοι  (Βοράς  και  Νότος)       8 Αφρικανοί
52 ΄Αντρες     48 Γυναίκες     70 Έγχρωμοι   30 Λευκοί
89 Ετεροφυλόφιλοι      11 Ομοφυλόφιλοι
6 άνθρωποι θα κατέχουν το 59% του παγκόσμιου πλούτου και όλοι θα είναι Αμερικανοί
80 θα έχουν κακές συνθήκες διαβίωσης
70 θα είναι αγράμματοι
50 θα είναι ανειδίκευτοι
1 θα πεθάνει
2 θα γεννηθούν
1 θα έχει computer
1 μόνο θα έχει ανώτατη εκπαίδευση

Εάν δεν έζησες πόλεμο,  την μοναξιά ενός κελιού, την αγωνία του βασανιστηρίου, ή την πείνα
Είσαι πιο χαρούμενος από 500.000.000 ανθρώπους αυτού του κόσμου .
Εάν μπορείς να μπεις σε μία εκκλησία χωρίς τον φόβο της φυλάκισης ή του θανάτου, είσαι πιο ευτυχισμένος από 3 δισεκατομμύρια ανθρώπους του πλανήτη
Εάν υπάρχει φαγητό στο ψυγείο σου , εάν έχεις παπούτσια και ρούχα,εάν έχεις κρεβάτι και στέγη,Είσαι πλουσιότερος από το 75% των ανθρώπων του πλανήτη.
Εάν έχεις τραπεζικό λογαριασμό, χρήματα στο πορτοφόλι σου και μερικά νομίσματα στον κουμπαρά σου , ανήκεις στο 8% των ανθρώπων του πλανήτη που…. ζουν καλά (!!!)
Εάν διαβάζεις αυτό το κείμενο είσαι 2 φορές τυχερός γιατί: Κάποιος σε θυμήθηκε.
Δεν ανήκεις στα δύο δισεκατομμύρια ανθρώπους του πλανήτη που δεν μπορούν να διαβάσουν , και έχεις computer

ΑΝ  ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΣΑΙ.  ΓΙΑΤΙ  ΤΟΣΗ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ, ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ;
ΜΙΑ  ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΕΙΝΑΙ  Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ , ΗΛΙΘΙΕ!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αναλύσεις για παιδάκια νηπιαγωγίου! Ανάλυση που προσβάλη την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ !! Κάπως έτσι λειτουργούν και οι ΚΑΠΙΤΑΛΕΣ για να κρίψουν και να καμουφλαρουν τα ... χαρακτηρηστικά τους !! Μάλιστα βρίζεται και τον ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ, τον λέται "ΗΛΙΘΙΕ" ! Αυτές είναι πολιτικές φρασεολογίες ελιτοφασιστών, παρακλάδια του καπιταλισμού ! Παίζεται καλά τον ρόλο του καπιταλιστικού συστήματος !!!

Ανώνυμος είπε...

Είτε σας αρέσει είτε όχι, σαυτήν την Χώρα, ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ της ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΙ και ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΙ ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ σαυτήν την Χώρα βασίζονται στο τρίπτυχο: Ανθελληνισμός, Εφιαλτισμός και Σατανισμός ! Την Χώρα αυτή την ΚΡΑΤΟΥΝ στην ΖΩΗ μόνο το φιλότιμο των Ελλήνων, του Ελληνικού Λαού ! Αυτό το βοθρόδες τρίπτυχο των ΘΕΣΜΩΝ, επιζεί με της πλάτες των ΞΕΝΟΝ, φτιάχνωντας και πολιτικές βοθροπαράγκες της ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗΣ, του ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΛΛΗΝΑ/Ελληναράδες (Σιωνιστική αντίληψη-ΜΗ Ελληνική) και άλλα ξένα μη ταυτόσημα με την Ελληνική μας Παιδεία! ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ και ως προέκταση αντικειμένικα εκ συναγωγής (μουσική ορολογία) οι ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ των ΘΕΣΜΩΝ, διέπωνται από ΚΑΘΑΡΑ-ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ που τα εφαρμόζουν στην πράξη (απόδειξη: Το σήμερα είναι προέκταση του χθές), δικαιολογίες για τους Λειτουργούς των ΘΕΣΜΩΝ δεν πρέπει να υπάρχουν και ούτε υπάρχουν! ΜΕΤΟΧΟΙ και ΣΥΝΜΕΤΟΧΟΙ στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΕΛΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΙ ! ΜΗΝ ΡΩΤΑΤΑΙ ΤΙ ΚΑΝΑΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΝΑ ΡΩΤΑΤΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ !!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ !!! Η άλλη (η ... "κλασική) ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ !!! ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ !!!

ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ είπε...

Περιμένω τη δική σου ανάλυση. Φαντάζομαι θα είναι καλύτερη! Όσο για τη βρισιά που αναφέρεσαι, έχεις μεσάνυχτα και ψάξε το λόγο