Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Τάγματα εφόδου φασιστών

Κοιτάξτε καλά το βίντεο. Στο άμεσο μέλλον αυτά τα άθλια φασιστοειδή θα ορμάνε σε οτιδήποτε αντιστέκεται και χαρακτηρίζεται "αντεθνικό"!  Καμαρώστε τους! Αύριο θα έρθουν για σας!

3 σχόλια:

sosat είπε...

Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον. Δεν θα πεθάνει μόνος. Τσάκισέ τον!
ΤΣΑΚΙΣΕ & ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΧΡΥΑΣΥΓΙΤΕΣ...
http://www.youtube.com/watch?v=OEKOEVu8Bj0&feature=player_embedded

blackbedlam είπε...

Καλησπέρα.
Τι να πω στην αρχή όταν τους πρωτοείδα στην περιοχή μου που κάποιος ξεφτιλισμένος τους παραχώρησε (νοίκιασε) έναν χώρο για να στεγάσουν τις πολιτικές τους "ανησυχίες" ταράχτηκα πολύ.
Είναι εντυπωσιακό να τους βλέπεις σε στρατιωτική παράταξη με τις ασπίδες, τα ρόπαλα, με κραυγές, με τα μαύρα ρούχα και τα σήματα που θυμίζουν τους ΝΑΖΙ,να χαιρετούν φασιστικά.
Πολύ περισσότερο που η περιοχή μου είναι μια μαρτυρική πόλη, που για την ελευθερία, για τα πανανθρώπινα ιδανικά, χύθηκε αίμα τόσο από τους ξένους κατακτητές, αλλά και από τους ντόπιους δοσίλογους, τους κουκουλοφόρους χαφιέδες, τους Ράληδες Ταγματασφαλίτες.
Ήταν ιεροσυλία η παρουσία τους οργανωμένα στα χώματα που αγιασαν από το αίμα των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, της Ελευθερίας.
Μετά, τι να σου πω ένα κλικ έκανε στο μυαλό μου και πια, μου φαίνεται ότι είναι της πλάκας, της καρπαζιάς, ότι αν κάποιος τους κάνει " μπουουουου" και ένα "ουστ τσογλάνια" θα την κάνουν με ελαφριά πηδηματάκια.
Δεν υποτιμώ καθόλου την παρουσία τους και τους στόχους που εξυπηρετούν, τους κινδύνους που ενέχει η ανέλιξή τους στο κοινοβούλιο, η ανταπόκριση που βρίσκουν στον κόσμο και κυρίως στις λαϊκές μάζες......
Αλλά μου φαίνονται τόσο γελοίοι,τόσο "ελάχιστοι" που λίγο να υπήρχε λαϊκό κίνημα. θα τους αντιμετώπιζε με τις καρπαζιές στις γειτονιές που τολμούν και κάνουν την εμφάνησή τους.
Να τώρα εδώ στο πλοίο, άν όλος ο κόσμος έμπαινε μπροστά και τους έλεγε δεν περνάτε τι θα γινόταν νομίζεις.

Unknown είπε...

Δυστυχώς σε λάθος "κίνημα" έχουν ενταχτεί όλοι αυτοί...

Παρόλο που οι περισσότεροι από αυτούς κατάγονται από τις φτωχογειτονιές της αθήνας, εντούτοις θα παλέψουν σκληρά για να υπερασπιστούν το σύστημα που τους έχει διαλύσει τη ζωή και τους έχει γεμίσει το μυαλό με κόμπλεξ κατωτερότητας...

Κι η εκπαίδευση τόσα χρονάκια αυτά έσπερνε...