Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Δήλωση της Ε. Παντελάκη για την ομιλία του Γ. Μώραλη

Σε δήλωσή της για την ομιλία του Γιάννη Μώραλη στην παρουσίαση της ιδρυτικής παράταξής του, η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ τουΚΚΕ και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά, τονίζει:
«Η παρουσίαση της διακήρυξης του συνδυασμού του κ. Μώραλη επιβεβαίωσε ότι είναι υποστηρικτής μεγάλων εφοπλιστικών και επιχειρηματικών συμφερόντων.
Από την ανάπτυξη που οραματίζεται, το κεφάλαιο έχει να προσμένει σε αύξηση της κερδοφορίας του, ενώ οι εργαζόμενοι και ο λαός θα συνεχίσουν να αναμετριούνται με την ανεργία, τη φτώχεια, την ανασφάλεια.
Ο πειραιώτικος λαός δεν έχει να προσμένει από επίδοξους σωτήρες που είναι εκπρόσωποι των εφοπλιστών, πόσο μάλλον όταν ο συγκεκριμένος συνδυασμός αποτελείται από στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, όταν υποστηρίζεται από πολιτικούς όπως ο Ανδριανόπουλος και ο Αγραπίδης, που είναι πρώην δήμαρχοι Πειραιά.
Ο λαός μπορεί να περιμένει μόνο από τον αγώνα του. Γι' αυτό πρέπει να αξιοποιήσει τις εκλογές για να βελτιώσει το συσχετισμό δύναμης υπέρ του, με ψήφο στη "Λαϊκή Συσπείρωση" σε Περιφέρεια και Δήμο»
902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: