Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Βρε, βρε τα παιδιά της...επανάστασης!!!



Βλέπω καλά ή με γελούν τα μάτια μου; 
΄Οχι δε γίνεται, δεν είναι δυνατόν!!!
Οι επαναστατικές δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ κατέλαβαν το περιστύλιο της Βουλής, μετά από αιματηρές μάχες και εκατόμβες νεκρών, τα χειμερινά ανάκτορα έπεσαν και οι επαναστάτες ύψωσαν νικητήριες σημαίες.
 Οι δυνάμεις των αστών έντρομες κρύβονται από χωριό σε χωριό, οδεύοντας προς τα Ελληνοαλβανικά σύνορα. Η Εκάλη , το Κολωνάκι, τα Βόρεια προάστεια γενικά, άδειασαν. Οι μεγαλοαστοί, εφοπλιστές, βιομηχανοί, κλπ έντρομοι εκλιπαρούν για ένα μεροκάματο, για ένα κομμάτι ψωμί στην ύπαιθρο της Αλβανίας....

Λοιπόν οπορτουνιστόπουλα, ποιος σας εμπόδιζε αυτή τη φορά να εισβάλετε στη Βουλή και να κηρύξετε το τέλος του καπιταλισμού;
Μήπως σας εμπόδισε  το ΠΑΜΕ που περιφρούρησε τη Βουλή;


1 σχόλιο:

Gekoudi είπε...

Ο πατέρας δύο παιδιών, Δημήτρης Κοτσαρίδης, ο οποίος ξεψύχησε κατά τη διάρκεια των θλιβερών επεισοδίων. Ο άτυχος Δημήτρης ήρθε στην Αθήνα από την Κομοτηνή, όπου γεννήθηκε, πριν κλείσει τα 20 του χρόνια. Παντρεύτηκε και απέκτησε δύο παιδιά. Μέσα σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες κατάφερε να τα σπουδάσει. Τα τελευταία τρία χρόνια, μάλιστα, λόγω της κρίσης, δεν έβρισκε δουλειά. Μόνο μερικά μεροκάματα σε οικοδομές. Ο 53χρονος ήταν ταμίας του Παραρτήματος ΠΑΜΕ Βύρωνα, στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Ωστόσο, το περιβάλλον του συνδέει τον θάνατο με τα χημικά που είχε εισπνεύσει κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο Σύνταγμα.