Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Η "Ταξική Αντεπίθεση" στόχος υβριστικών σχολίων και απειλών

Τον τελευταίο καιρό το μπλογκ αναγάστηκε να απενεργοποιήσει τα σχόλια επειδή κάποιος-α είχε επιλέξει να ανεβάζει σωρηδόν  άσχετα σχόλια στο θέμα " Ο 902 εκπέμπει και πάλι ψηφιακά"  που είχε αναρτηθεί στις 2 Μαρτίου. Όπως ήταν φυσικό το θέμα επανήλθε στη στήλη δημοφιλείς αναρτήσεις δημιουργώντας εντυπώσεις. Αναγκστήκαμε , λάθος μας , να διαγράψουμε το θέμα για να μη γίνεται στόχος σχολίων. Τα σχόλια όμως συνέχισαν σε άλλο θέμα. Το μπλογκ διατηρώντας το δικαίωμα του , απενεργοποίησε τα σχόλια. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που διαβάζεται παρακάτω.
Τα σχόλια που διαβάζετε θα τα βρείτε εδώ. Ίσως να προστεθούν κι άλλα!
Η Ταξική Αντεπίθεση και τα άλλα κομμουνιστικά ιστολόγια, ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ, ΟΥΤΕ  ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ.  Δε χρειάζεται να μιλήσω εγώ για την ποιότητα του πολιτικού λόγου, για το ό,τι ποτέ δεν έβρισαν, δεν  χρησιμοποίησαν τα ιστολόγια για διασπορά φημών , διαστρέβλωση γεγονότων. Ο αγώνας μας από αυτό το μετερίζι ήταν και είναι για το συμφέρον της εργατικής τάξης.
  Οι κομμουνιστές αγωνίστηκαν και αγωνίζονται με το κεφάλι ψηλά και το μέτωπο καθαρό. Οι κάθε είδους κουκούλες χαρακτηρίζουν άλλους χώρους.
Άδικος κόπος λοιπόν.
Τα σχόλια θα ανοίξουν πάλι. Τα υβριστικά σχόλια όμως θα σβήνονται. ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΥΛΑ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΝΑ ΑΛΥΧΤΑΝΕ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ. ΔΥΝΑΤ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ. ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥς ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ είπε...

Προσυπογράφω

Naphta είπε...

Την αλληλεγγύη μου σύντροφε.
Δεν φοβόμαστε κανέναν προβοκάτορα.