Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Απόπειρα νοθείας με κωδικό «Πράσινα πουλμανάκια»


Την είδηση τη διάβασα στο alfavita.gr. Tη μεταφέρω με επιφύλαξη , αλλά σίγουρα βγάζει γέλιο. Όχι πως δεν έχω τους ΠΑΣΟΚους ικανούς για τέτοια  "εκσυγρονιστικά τερτίπια", αλλά να....
Διαβάστε και απολαύστε....
Σύμφωνα με τις καταγγελίες, την «ειδική αποστολή» έχει αναλάβει ομάδα νεολαίων.
Εχθές βράδυ – λίγη ώρα πριν από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων – πολλές ομάδες νεολαίων, κινήθηκαν ταυτόχρονα και οργανωμένα προς όλες τις νομαρχιακές επιτροπές του Λεκανοπεδίου.
Υπέβαλαν σωρηδόν υποψηφιότητες για να εκλεγούν σύνεδροι, σε οργανώσεις και περιοχές με τις  οποίες δεν έχουν καμία σχέση  και κανείς  από τα τοπικά στελέχη δεν τους γνωρίζει. 
Να σημειωθεί ότι τις αιτήσεις τις είχαν ήδη έτοιμες και συμπληρωμένες και όπως καταγγέλλεται, σχημάτιζαν ουρές  έξω από το γραφείο κάθε Νομαρχιακής, λίγη ώρα πριν κλείσουν τα γραφεία!
Σύμφωνα με τις καταγγελίες, η ομάδα αυτή των εμβόλιμων υποψηφίων νεολαίωντης τελευταίας στιγμής, είναι κατευθυνόμενη και εξυπηρετεί προφανείς σκοπούς ανατροπής ή αλλοίωσης των υφιστάμενων πραγματικών συσχετισμών στις οργανώσεις του Λεκανοπεδίου.
Όμως οι καταγγελίες γίνονται ακόμη πιο αποκαλυπτικές
Πουλμανάκια με τους εν λόγω νεολαίους, μπορούν να μεταφέρονται την Κυριακή, ημέρα των εκλογών, από οργάνωση σε οργάνωση σε όλο το Λεκανοπέδιο, να διπλοψηφίζουν, να τριπλοψηφίζουν κ.ο.κ., χωρίς κανείς να μπορεί να τους ελέγξει δεδομένου ότι δεν υπάρχει on line σύστημα στη διαδικασία.
Και το ερώτημα που τίθεται είναι ποιοί βρίσκονται πίσω από αυτή την μεθόδευση;
Μετά τους προχθεσινούς καβγάδες και ενώ οι διάφορες πλευρές παίρνουν θέσεις μάχης ενόψει του συνεδρίου, φαίνεται να ανάβουν για τα καλά τα αίματα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: