Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Nα τι απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόταση νόμου για κατάργηση του μνημονίου που κατέθεσε το ΚΚΕ


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Π. ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ

Με αφορμή την κατάθεση εκ μέρους του ΚΚΕ πρότασης νόμου για την κατάργηση του Μνημονίου, του μεσοπρόθεσμου και των εφαρμοστικών νόμων
Η κατάθεση εκ μέρους του ΚΚΕ πρότασης νόμου για την κατάργηση του Μνημονίου, του μεσοπρόθεσμου και των εφαρμοστικών νόμων, αποτελεί παραδοχή εκ μέρους του, έστω και καθυστερημένα, ότι το μνημόνιο αποτέλεσε και αποτελεί τη βασική διαχωριστική γραμμή της συγκυρίας.
Αν το ΚΚΕ είχε υιοθετήσει ανάλογη στάση προεκλογικά και είχε ανταποκριθεί στο ενωτικό κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ –ΕΚΜ για τη διαμόρφωση ενός πλατιού ενωτικού αντινεοφιλελεύθερου – αντιμνημονιακού μετώπου, σήμερα η κυβέρνηση της αριστεράς θα ήταν πραγματικότητα. Η έστω και τώρα συνειδητοποίηση πως το δίλημμα μνημόνιο αντιμνημόνιο δεν είναι πλαστό αποτελεί ένα θετικό βήμα .
Θα πορευτούμε μετεκλογικά με την ίδια συνέπεια, μέσα και έξω από τη Βουλή, διεκδικώντας την ακύρωση του μνημονίου και των εφαρμοστικών νόμων, την επαναδιαπραγμάτευση του χρέους με στόχο την διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του στo πλαίσιo μια ευρωπαϊκής συνολικής λύσης.
13/7/2012   ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχόλιο του BLOG
Ξεδιάντροποι!


5 σχόλια:

sosat είπε...

Οχι μόνο ξεδιάντροποι , αλλά και αλήτες και απατεώνες.

dhmhtrhs είπε...

Διαφωνώ!
Σκουληκαντέρες είναι! τόσο κομπλεξικοί που δεν δείχνουν καν την ανωτερότητα του νικητή (λέμε τώρα...)

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ

Ελιζα είπε...

Πώς γίνεται "ακύρωση του μνημονίου" αλλά και επαναδιαπραγμάτευση του χρέους" ???? Εχουν καταντήσει ανέκδοτο!!!

ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ είπε...

!!!!!!!!!!!!