Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012

Σχόλιο του Γραφείου Tύπου του Π.Α.ΜΕ για την συνέντευξη Βρούτση σε καθημερινή εφημερίδα.


Ο Υπουργός Εργασίας Βρούτσης με την συνέντευξή του σε καθημερινή εφημερίδα κοροϊδεύει και προσπαθεί να εφησυχάσει τους εργαζόμενους μπροστά και στην απεργία για τα νέα βάρβαρα μέτρα που ετοιμάζεται η κυβέρνηση να πάρει. Λέγοντας ότι δεν ανοίγουν τώρα ζήτημα νέων μέτρων στα εργασιακά, επιδιώκει να περιορίσει την κατακραυγή και την αγανάκτηση των εργαζομένων.
Ήδη τα μέτρα που έχουν πάρει έχουν στραγγαλίσει τα δικαιώματα της εργατικής τάξης και τα επόμενα που αφορούν τα ωράρια – τις αποζημιώσεις – την αλλαγή του ασφαλιστικού είναι ζήτημα χρόνου όπως ομολογεί και ο ίδιος. 
Πρόκειται για μέτρα που για το μεγάλο κεφάλαιο είναι το γράσο για να λαδώνουν τη μηχανή της εκμετάλλευσης. Οι εργαζόμενοι να συζητήσουν στους τόπους δουλειάς και συλλογικά με τους υπόλοιπους συναδέλφους τους να αποφασίσουν όχι άλλες θυσίες για την πλουτοκρατία, μπορούμε να ζήσουμε χωρίς μνημόνια και έξω από την Ε.Ε.
Όλοι μαζί με αποφασιστικότητα και αυταπάρνηση οργανώνουμε σαν ένας άνθρωπος την απεργία.
Όλοι στην Απεργία στις 26 Σεπτέμβρη και στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα. Στην Αθήνα στην Ομόνοια στις 10.30 π.μ.
Το Γραφείο Τύπου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κρύβουν την αιτία

Η Δυτική Αττική βρίσκεται ξανά στην επικαιρότητα, για τους 16 νεκρούς και τις τεράστιες καταστροφές που προκάλεσαν οι προχτεσινές πλημμύ...