Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012

Πάτρα: Διευθυντής Δημοτικού προειδοποίησε ότι θα καλέσει την "Χρυσή Αυγή" να λύσει τα προβλήματα του σχολείου!


Δεν πίστευαν στα αφτιά τους οι γονείς Δημοτικού στο Ανατολικό Διαμέρισμα της Πάτρας, ακούγοντας, μετά τον Αγιασμό, τον διευθυντή του σχολείου να εμπλέκει την Χρυσή Αυγή με την επίλυση των προβλημάτων της σχολικής μονάδας. Η αποστροφή του λόγου του, αποδοκιμάστηκε έντονα από τους παριστάμενους γονείς και το επεισόδιο έληξε εκεί.
Σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν στο thebest.gr, από γονείς μαθητών, ο εκπαιδευτικός, αναφερόμενος στο στεγαστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το σχολείο, αναρωτήθηκε εάν θα πρέπει να καλέσει τη Χρυσή Αυγή για το επιλύσει, καθώς επί χρόνια παρακαλεί τους αρμόδιους να κατασκευάσουν μια αίθουσα για να μην συνωστίζονται τα παιδιά, αλλά κανείς δεν τον ακούει.
Οι γονείς του σχολείου, οι οποίοι γνωρίζουν τόσο το πρόβλημα, όσο και τις επίμονες προσπάθειες του κ. διευθυντή για την κατασκευή της επιπλέον αίθουσας, αντέδρασαν στην πολιτική αναφορά περί Χρυσής Αυγής και ο διευθυντής «μαζεύτηκε».
Πηγή: http://thebest.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν ήμουν γονιός παιδιού που είχε "τέτοιον" δάσκαλο, δε θα περιοριζόμουν να του το βουλώσω. Θα έθετα τις δυνάμεις μου σε μια οργανωμένη δράση για την απομάκρυνσή του, διότι είναι άκρως επικίνδυνος.
Επικίνδυνος για τη διαμόρφωση χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών στην πιο τρυφερή τους ηλικία.
Επικίνδυνος γιατί το λιγότερο που θα καταφέρει είναι να καταστρέψει τη συναισθηματική νοημοσύνη των παιδιών.
Επικίνδυνος γιατί φροντίζει να εκφασίζει παιδιά.
Επικίνδυνος γιατί με την εξουσία που έχει στο σχολειό θα αχρηστέψει αυτά τα παιδιά.
Αυτός και όλοι οι όμοιοι και παρόμοιοί του, δεν έχουν δικαίωμα να είναι δάσκαλοι.
Είναι αμόρφωτοι κοινωνικά.

ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ είπε...

Συμφωνω