Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2013

Της βρήκαν δουλειά σε... οίκο ανοχήςΣτη Γερμανία της ...ανάπτυξης και της δήθεν ευημερίας των εργαζομένων, τα ιδιωτικά γραφεία εύρεσης εργασίας κάνουν χρυσές δουλειές και προσφέρουν και ...ενδιαφέρουσα εργασία σε νέους ανθρώπους. Έτσι ήρθε και η ...προσφορά της θέσης της σερβιτόρας σε οίκο ανοχής με το όνομα «Κολοσέουμ». Ήταν η πρόταση για μια 19χρονη που έψαχνε για δουλειά. Το ίδιο είχε επίσης καταγραφεί στην ειδησεογραφία πριν μερικά χρόνια με μακροχρόνια άνεργη.
Η 19χρονη, που μένει στην πόλη Άουγκσμπουργκ, πήρε την επιστολή από το ιδιωτικό γραφείο και δεν πίστευε στα μάτια της, όπως και η μητέρα της. Για τον διευθυντή δε του ιδιωτικού γραφείου η όλη διαδικασία ήταν μια απλή διεκπεραίωση, αφού τα μπορντέλα είναι στη Γερμανία νόμιμες επιχειρήσεις. Το μόνο που βρήκε για να απολογηθεί ο εν λόγω έμπορος ήταν το «λάθος» ότι πριν στείλει την επιστολή έπρεπε να ενημερώσει τη νέα γυναίκα. Στις σύγχρονες αρένες της εκμετάλλευσης και τα «Κολοσσαία» της βαρβαρότητας, για τους καπιταλιστές τα πάντα δικαιολογούνται. Οι εργαζόμενοι όμως δε φτάνει να αγανακτούν, πρέπει να οργανώνονται για να απαλλαγούν από αυτούς που τους ξεζουμίζουν.
902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Για το νέο πετσόκομμα στις συντάξεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πριν ένα μήνα η τωρινή Υπουργός Εργασίας, στηρίζοντας το νόμο-λαιμητόμο του ψαλιδοχέρη Κατρούγκαλου, ανέφερε στη Βουλή πω...