Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Ποιοι τους «ποτίζουν»;


«Εχουν γεμίσει οι μετανάστες τα νηπιαγωγεία και οι Ελληνες δεν μπορούν να μπουν στον παιδικό σταθμό. Αυτό τέρμα. Είναι ορισμένα πράγματα που κι εμένα με ενοχλούν όσο εσάς αλλά θα πρέπει να σταματήσουμε την καραμέλα ότι είναι ρατσισμός».
(Αντώνης Σαμαράς, 13/6/2012, «enikos.gr»)
*
Αυτά έλεγε κατά την προεκλογική περίοδο του Ιούνη ο τότε υποψήφιος και νυν πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς (όπως υπενθύμισε η Λώρη Κέζα στο «Βήμα.gr», 12/10/2012).
Mάλιστα, ήταν τόση η τραχύτητα του λόγου του αρχηγού της ΝΔ που έγινε ακόμα και ηλεκτρονικό «πρωτοσέλιδο», όπως στην περίπτωση της ιστοσελίδας «Lifo».
*
Ποιοι, λοιπόν, είναι οι λόγοι και οι παράγοντες που «ποτίζουν» το δηλητηριώδες ναζιστικό σαπρόφυτο στη χώρα μας, που μεταξύ άλλων έφτασε και στο σημείο να ζητά στοιχεία για τα νήπια και τα βρέφη - παιδιά μεταναστών που φιλοξενούνται σε βρεφονηπιακούς σταθμούς;
Κάθε άλλο παρά άσχετοι είναι αυτοί οι λόγοι και αυτοί οι παράγοντες με το αστικό σύστημα και με το αστικό πολιτικό εποικοδόμημα.
Πρόκειται για το ίδιο σύστημα που μιλά με πολεμικούς όρους ενάντια στους μετανάστες με φράσεις του τύπου «επανακατάληψη των πόλεων».
Πρόκειται για το ίδιο σύστημα που οικοδομεί «φράχτες» όχι μόνο στα σύνορα, αλλά πρώτα και κύρια στα μυαλά και στις ψυχές των ανθρώπων.
Πρόκειται για το ίδιο σύστημα που παρέχει τη «νομιμοποιητική»βάση για τη διάχυση της φασιστικής βαρβαρότητας.
Και μάλιστα την παρέχει από το ανώτατο επίπεδό του...

Γράφει:
ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Tυχαίο είναι ότι το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ έσπευσαν να δώσουν τις δυνάμες τους στη ΝΔ ώστε να σχηματιστεί κυβένηση;
Κυβένηση ...σωτηρίας τής χώρας, βεβαίως-βεβαίως...

Ας μεταφράσουμε λοιπόν το σχήμα αυτής τής κυβέρνησης.
ΝΔ = δηλώνει κεντροδεξιά-δεξιά
ΠΑΣΟΚ = δηλώνει κεντροαριστερά-αριστερά
ΔΗΜΑΡ = δηλώνει αριστερά, προερχόμενη μάλιστα απ' τον αριστερό ΣΥΡΙΖΑ, που τα δίνει όλα για να πάρει τη θέση τους στην κυβέρνηση...

Κι όλοι μαζί εντέλει, δηλώνουν ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ στο όνομα του λαού...

Ε, για να επιτευχτεί το έργο που τους έχει αναθέσει ο καπιταλισμός, οι καπιτα-ληστές,
δε χρειάζονται και πιο αιμοβόρα καπιταλιστικά μαντρόσκυλα;
Μην είμαστε άδικοι.
Χρειάζονται. ΄
ΕΤΟΙΜΑ άλλωστε τα είχαν, χωμένα στο ΛΑ.Ο.Σ, το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ...
Αυτό που έκαναν ήταν να τα συγκεντρώσουν όλα μαζί στο φασιστοναζιστικό μόρφωμα που λέγεται Χρυσή Αυγή, το οποίο διατηρούσαν στο ...πάγο όλα τα προηγούμενα χρόνια.

ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ