Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Συλλογή υπογραφών στο διαδίκτυο για τη στήριξη της πρότασης νόμου του ΚΚΕ για την κατάργηση μνημονίων και δανειακών συμβάσεων
Το ΚΚΕ ανακοινώνει ότι από σήμερα λειτουργεί ιστοσελίδα για τη συλλογή υπογραφών στήριξης της πρότασης νόμου που κατέθεσε το ΚΚΕ για την κατάργηση των μνημονίων, των εφαρμοστικών νόμων και των δανειακών συμβάσεων, στη διεύθυνση: http://katargisimnimonion.kke.gr ή http://km.kke.gr/
Το ΚΚΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα και τους μαζικούς φορείς του εργατικού λαϊκού κινήματος, κάθε έναν και κάθε μια που θέλει να συμβάλλει στην κατάργηση των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων, να στηρίξουν έμπρακτα την πρόταση νόμου του ΚΚΕ. 
Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί με πολύ απλό τρόπο να δηλώνει τη στήριξή του στην πρόταση νόμου του ΚΚΕ επισκεπτόμενος την ηλεκτρονική σελίδα katargisimnimonion.kke.gr ή km.kke.gr ή μέσα από σχετικό σύνδεσμο στις ιστοσελίδες του ΚΚΕ, της ΚΝΕ, του Ριζοσπάστη και του Οδηγητή. Στην ίδια ιστοσελίδα θα δημοσιεύονται οι αποφάσεις που έχουν λάβει μαζικοί φορείς για τη στήριξη της πρότασης νόμου, καθώς και δηλώσεις στήριξης της πρότασης νόμου.

2 σχόλια:

Σταυρος Τ. είπε...

Τετοιες μπούρδες πρώτη φορά ακούω! Διαστρεβλωση, Ποιος μίλησε για δημοψήφισμα εκτος του ΓΑΠ και εγώ το έχασα? Ο λόγος που συγκεντρώνονται οι υπογραφές είναι ώστε να ασκηθεί πίεση για να συζητηθεί πρόταση νόμου του ΚΚΕ για κατάργηση του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης! Ο μόνος που έχει να χάσει από τη συγκεκριμένη συζήτηση και την ψηφοφορία που θα την ακολουθήσει είναι ο ΣΥΡΙΖΑ διότι θα αποκαλυφθούν τα ψέματα του περί κατάργησης του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης. Ετσι αντιμνημονιακά ευρωλιγούρια σαν τον matrix λένε ότι κουταμάρες τους κατέβει στο κεφάλι προσπαθώντας να κρύψουν την παπάτζα του κόμματος τους. Δυστυχώς για εσάς κύριοι έχουν ήδη μαζευτεί χιλιάδες υπογραφές από τις πρώτες μέρες τώρα!

Ανώνυμος είπε...

Do you have the experiences of the check engine
mild or company mild will come on your car? Locate the diagnostic data backlink relationship in your car.


Also visit my website - obd 2