Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Το κεφάλαιο δεν ανέχεται ότι το ΚΚΕ στέκεται όρθιο

της Σοφίας Καρακώστα, εργαζόμενης του «902»
Δεν είναι τυχαίο ότι οι άλλοι, οι εχθροί του Κόμματος συγκέντρωναν πάντα τα κύρια πυρά τους για να πλήξουν το αγωνιστικό ήθος, το ηθικό κύρος του Κόμματος και των μελών του με όλα τα άθλια μέσα, με τη συκοφαντία, με το ψέμα και τη διαστρέβλωση των θέσεών του. Όπως και σήμερα με την πώληση του «902» (ράδιο – τηλεόραση).
Δεν μπορούν ανοιχτά και καθαρά να αντιμετωπίσουν τις ιδέες, την πολιτική του και καταφεύγουν σε αυτά τα μέσα, με στόχο να παρουσιάσουν το ΚΚΕ ως ένα κόμμα που δε διαφέρει σε τίποτα από τα αστικά και μικροαστικά κόμματα.
Οι δυνάμεις του κεφαλαίου δεν ανέχονται ότι το ΚΚΕ στάθηκε όρθιο. Δεν ανέχονται ότι το ΚΚΕ δεν κάνει δήλωση μετανοίας.
Οι επιθέσεις δε θα σταματήσουν. Οι κομμουνιστές και οι κομμουνίστριες το γνωρίζουμε καλά και είμαστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσουμε. Γνωρίζουμε καλά ότι το ΚΚΕ κανένας δε θα το βάλει στο χέρι. Αυτή είναι η δύναμή του, αυτή είναι η υποχρέωσή του, που προκύπτει από την ηρωική πορεία 90 χρόνων.
0λα αυτά τα χρόνια, ο σταθμός στήριξε τους αγώνες της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων απέναντι στη βάρβαρη αυτή πολιτική που γεννάει τη φτώχεια, την ανεργία, την εκμετάλλευση. Στήριξε την πολιτική του ΚΚΕ και πρόβαλε τη δράση του ώστε η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα να την κάνουν δική τους υπόθεση, με την πείρα και τη γνώση.
Ο «902» όλα αυτά τα χρόνια λειτούργησε με την προσφορά, τη θυσία, την ανιδιοτέλεια, αυταπάρνηση των κομματικών μελών και των άλλων εργαζομένων και φίλων του Κόμματος. Παρόλο που η φωνή του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού «902» σε λίγες μέρες θα σιγήσει, εμείςθα συνεχίσουμε με την ίδια αυταπάρνηση, θυσία, αφοσίωση από όπου κι αν μας χρεώσει το Κόμμα σε κάθε τόπο δουλειάς και γειτονιά, μέχρι την κοινωνική απελευθέρωση της εργατικής τάξης αλλά και όλης της κοινωνίας από την καπιταλιστική σκλαβιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: