Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2012

Bρείτε τη διαφορά!

Απόσπασμα συνέντευξης Δημ. Παπαδημούλη στο «ΒΗΜΑ FM» 09/07/2012Για του λόγου το αληθές δείτε εδώ


Διαβάστε το απόσπασμα της συνέντευξης Παπαδημούλη και ακούστε τις δηλώσεις Γ.Α.Π.Οι δηλώσεις του πρώην έγιναν όταν ήταν στην αντιπολίτευση.  Προσπαθήστε τώρα να βρείτε διαφορές. 
Αυτός είναι ο  ΣΥΡΙΖΑ.


Δηλώσεις Παπαδημούλη

Αξιοποίηση με κοινοπραξίες και όχι ξεπούλημα μπιρ-παρα


Εμείς θέλουμε την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, αλλά πιστεύουμε ότι είναι λάθος, τη στιγμή που είσαι ένα υπερχρεωμένο κράτος και που οι αποτιμήσεις της δημόσιας περιουσίας, κινητής και ακίνητης είναι πολύ χαμηλές να πουλήσεις ό,τι έχεις. Αντίθετα, προτείνουμε την αξιοποίησή της με κοινοπραξίες είτε με άλλα κράτη είτε με εταιρίες που ελέγχονται από το Δημόσιο ή ιδιώτες, με στόχο όχι να πουληθεί αλλά να αξιοποιηθεί για να έχει το κράτος μακροχρόνια κέρδη. 

Είμαστε αντίθετοι με το ξεπούλημα μπιρ-παρα και όπως-όπως, γιατί το μέγεθος της δημόσιας περιουσίας που μας έχει απομείνει είναι το μικρότερο στην Ευρωζώνη. Ας έρθει ο εξαίρετος τεχνοκράτης κ. Στουρνάρας να μας πει με αριθμούς πόση είναι η ακίνητη περιουσία που διαθέτουν οι άλλες 16 χώρες της Ευρωζώνης και πόση έχει η Ελλάδα, στην οποία κυριαρχεί ο μύθος ότι δήθεν είναι πολύ μεγαλύτερη από άλλες χώρεςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Κρύβουν την αιτία

Η Δυτική Αττική βρίσκεται ξανά στην επικαιρότητα, για τους 16 νεκρούς και τις τεράστιες καταστροφές που προκάλεσαν οι προχτεσινές πλημμύ...