Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012

Δεν κατάλαβαν πραγματικά οι αστυνομικοί τι είπε η Λιάνα Κανέλλη ή.....

Διαβάστε το κείμενο της περίφημης δήλωσης της Λιάνας Κανέλλη που ...προσέβαλε τους αστυνομικούς, απομαγνητοφωνημένο όπως δημοσιεύεται στο Ριζοσπάστη  και ακούστε τι δήλωσε η ίδια στο ΚΟΖΑΝΗTV. 
Δε νομίζω ότι χρειάζεται ιδιαίτερα υψηλό IQ για να βγάλει κανείς τα συμπεράσματά του για την σπουδή κάποιων θιγμένων αστυνομικών να υποβάλλουν μήνυση στη βουλευτή του ΚΚΕ.

«Mε την αστυνομία έχω ένα πρόβλημα. Εχω ένα πρόβλημα. Οπου δεν υπάρχει, ξεφυτρώνουνε φαινόμενα. Με κάτι πιτσιρικαρίες που σταματάνε κόσμο και λένε δώσ' μου ταυτότητα και δεν περνάς μάγκα. Αυτά δεν είναι δημοκρατία. Αυτά είναι τρύπες της δημοκρατίας. Μαζεύονται πέντε - πέντε, δέκα φασιστοτσόγλανα και ρωτάνε "δώσ' μου την ταυτότητά σου και ποια είσαι εσύ" και ελέγχουν το κράτος. Τι είναι αυτά; Ποιος τα δέχεται αυτά; Εκεί έπρεπε να έχει αρχίσει να εξεγείρεται ο κόσμος για να μη φουντώσουνε. Αλλά άμα και το κράτος δεν είναι παρόν και δεν σου εξασφαλίζει αυτό που πρέπει να σου εξασφαλίζει, μένει η τρύπα τόση, μπαίνει ο οχτρός».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κρύβουν την αιτία

Η Δυτική Αττική βρίσκεται ξανά στην επικαιρότητα, για τους 16 νεκρούς και τις τεράστιες καταστροφές που προκάλεσαν οι προχτεσινές πλημμύ...