Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Πλούσια η αντιΚΚΕ δράση των οπορτουνιστών

Πλούσια αντιΚΚΕ δράση έχουν οι οπορτουνιστές σε όλη την προεκλογική περίοδο. Πορεύονται επάξια το δρόμο του παλιού καλού ΠΑΣΟΚ. Δρόμος γεμάτος από εκβιασμούς , προβοκάτσιες και ψέματα Είναι όμως καλοί μαθητές. Οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε, αλλά έχουν και καταπληκτικούς δασκάλους. Πάρτε μια γεύση από  4 ρεπορτάζ του Ριζοσπάστη από τις 7 Ιούνη μέχρι και σήμερα. Διαβάστε και φανταστείτε το μέγεθος της άθλιας επίθεσης  που  έχει δεχτεί το κόμμα .

14/6/2012
Σύμφωνα με ανακοίνωση - καταγγελία της ΝΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης του ΚΚΕ, «το σύνθημα που δόθηκε τοπικά από το ΣΥΡΙΖΑ, αμέσως μετά τις 6 Μάη, διά στόματος Αφροδίτης Θεοπεφτάτου στο Ρ/Σ Βήμα FM ήταν ότι "μπορεί η γραμμή του ΚΚΕ να αλλάξει". Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε δριμύτερη σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Ρ/Σ της Κεφαλονιάς Ionian Galaxy κάνοντας ανοιχτά εκτίμηση, που ισοδυναμεί με πρό(σ)κληση, για αποσκίρτηση βουλευτών του ΚΚΕ, προκειμένου να πετύχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία ο ΣΥΡΙΖΑ!

Το "αντιμνημονιακό" ithacanet δίνει "ρέστα" στη διαστρέβλωση της ιστορίας και στην αντι-ΚΚΕ λάσπη. Εχουν το θράσος να συγκρίνουν το βουλευτή που εκλέχτηκε με την ΕΔΑ στην Κεφαλονιά το 1958 (και με θέση ενάντια στην τότε ΕΟΚ) με την "αριστερά του καναπέ", της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και των μονοπωλίων. Χυδαιολογούν ότι "το ΚΚΕ είναι η τελευταία ελπίδα του καθεστώτος για να μην κυβερνήσει ποτέ ο λαός" και ότι "ΚΚΕ - Χρυσή Αυγή θα είναι τα τελευταία δεκανίκια του συστήματος"! Το πλαίσιο που διαμορφώνουν διευκολύνει την κατευθυνόμενη φημολογία σε βάρος του κόμματος που συναντάμε όλο και συχνότερα, με πιο πρόσφατο κρούσμα ότι στέλεχος του ΚΚΕ στην Ιθάκη σπρώχνει τον κόσμο να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ!»
Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες έχουν αναγάγει την προβοκάτσια σε επίσημη πολιτική. Μέσω του Παύλου Χαϊκάλη, διακίνησαν αισχρές συκοφαντίες και γελοιότητες για "ασυρματιστή βουλευτή του ΚΚΕ που διαθέτει 17 ακίνητα", με σαφή υπονοούμενο σε βάρος στελέχους του ΚΚΕ. Οχι μόνο δε ζήτησαν δημόσια συγγνώμη, αλλά ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου τους Γιώργος Τζωρτζάτος συνέχισε με την πρόκληση ότι "το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή είναι αδελφά κόμματα"».
Και στη Νέα Σμύρνη, οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ καταγγέλλουν τον ΣΥΡΙΖΑ, «ο οποίος, διά μέσου του δημοσιεύματος στην εφημερίδα "Δρόμος της Αριστεράς", με αρθρογράφο τον κο Ματζουράνη, "ανακάλυψε" "μεσαίο στέλεχος" του ΚΚΕ στα Μυτιληναίικα, που αφού το πότισε ένα κιλό κρασί του "απέσπασε" την "ομολογία" ότι ταλανίζεται (εννοώντας ότι μπορεί να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ!). Οι ελεεινές μυθοπλασίες τους είναι ένας ακόμα λόγος να τους γυρίσει την πλάτη κάθε έντιμος άνθρωπος», σημειώνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

12/6/2012
Με ανακοίνωσή της, η ΝΕ Χίου του ΚΚΕ καταγγέλλει τους «άθλιους συκοφάντες και ψιθυρολόγους που προέρχονται από το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ, συστεγάζονται στην "ενότητα της κυβερνώσας αριστεράς" και διαδίδουν ότι επειδή το ΚΚΕ δε βγάζει βουλευτή στο νησί, να ψηφίσουν τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Χίο, αφού δεν βγάζει βουλευτή!». Στην ανακοίνωσή σημειώνεται ακόμα:«Προφανώς, οι πολιτικοί καθοδηγητές τους υπό τον πρώην υπουργό της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ κ. Κοτσακά και οι παρατρεχάμενοι, που φιγουράρουν στην επιτροπή στήριξης εκλογικού αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ, γνωστοί και μη εξαιρετέοι, απεργοσπάστες και πρόσφατα αντιμνημονιακοί, γνωστά πολιτικά εκκρεμή με αλλεργία στο να κρατούν το πολιτικό τους λόγο, εφαρμόζουν τις δοκιμασμένες και άθλιες πρακτικές του δικομματισμού των ψευτοδιλημμάτων, της "χαμένης ψήφου", του "μικρότερου κακού" και των υπόγειων διαδόσεων για "το καλό» της κυβερνώσας αριστεράς. Δεν είναι τυχαίο ότι νυν νεοπασόκοι του ΣΥΡΙΖΑ τα ίδια διαδίδουν και στα γειτονικά νησιά της Σάμου και της Λέσβου, όπου βέβαια το ΚΚΕ έχει ήδη εκλέξει βουλευτή από τις εκλογές στις 6 Μάη».
Στη Φλώρινα, όπως καταγγέλλει η ΝΕ του ΚΚΕ, γνωστός ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ, έλεγε, σε καφενείο ανοιχτά, σε άλλους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, ότι ο εκλεγείς (στις 6/5/2012) βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής στη λίστα για τις εκλογές της 17ης Ιούνη του είπε ότι είναι απογοητευμένος, γιατί «το ΚΚΕ έδωσε γραμμή να ψηφιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ και κινδυνεύει να μην εκλεγεί, γιατί θα εκλέξει βουλευτή ο ΣΥΡΙΖΑ»! Η ΝΕ Φλώρινας του ΚΚΕ σημειώνει σε ανακοίνωσή της: «Το κόλπο είναι τόσο παλιό και βρώμικο, όσο και το ΠΑΣΟΚ όταν το χρησιμοποιούσε, για να κλέψει την ψήφο κομμουνιστών. Το αντέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ (άλλωστε, στα επιτελεία του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σήμερα πρώην στελέχη από το λεγόμενο "βαθύ ΠΑΣΟΚ", με μεγάλη εμπειρία στην βρώμικη προπαγάνδα και στην προβοκάτσια). Απαντήστε στους ξαφνικούς "φίλους" του ΚΚΕ όπως τους αξίζει. Είναι ίδιοι με αυτούς που τα παλιότερα χρόνια ζητούσαν από τους αγωνιστές να εγκαταλείψουν το κόμμα τους για "το καλό τους". Είναι ίδιοι με αυτούς που ζητάνε σήμερα από τα νέα παιδιά που είναι κομμουνιστές ή στηρίζουν το ΠΑΜΕ να κάτσουν στ' αυγά τους για να μην απολυθούν!».
Σε περιοχή στα νότια της Αττικής, άτομο που δήλωνε πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ, διέδιδε σε οπαδούς, φίλους και ψηφοφόρους του ΚΚΕ ότι κάποιος που γράφει τους λόγους της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα (!) έχει πει σε αυτόν και την παρέα του ότι θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ.
Στο Βόλο, τις τελευταίες μέρες πυκνώνουν οι προσπάθειες μέσω συγκεκριμένων ΜΜΕ και του διαδικτύου με πλαστές ειδήσεις, συκοφαντίες και ψέματα να χτυπηθεί τοΚΚΕ. Οπως καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΝΕ Μαγνησίας του Κόμματος,«έχουμε δεχτεί δεκάδες καταγγελίες από ανθρώπους που ανεξάρτητα από το αν έχουν ή όχι σχέση με το ΚΚΕ, πραγματικά τους προκαλούν αγανάκτηση οι επαναλαμβανόμενες επιθέσεις με χυδαιότητες, ύβρεις και το κυριότερο ψέματα, λάσπη και κατασκευασμένες ειδήσεις που βγάζουν μάτι. Δήθεν αποκαλύψεις με μόνο στόχο την καλλιέργεια εντυπώσεων, δήθεν ψηφοφόροι του ΚΚΕ με αντικομμουνιστική φρασεολογία στους οποίους δίνεται συστηματικά ο λόγος, δήθεν εξελίξεις σε οργανώσεις του ΚΚΕ, βρωμιές για στελέχη και βουλευτές του ΚΚΕ».
10/6/2012
Πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι αυτό που κατήγγειλε ηΑχτιδική Επιτροπή Νοτιοδυτικών Συνοικιών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ. Σε ανακοίνωσή της, κάνει λόγο για «άθλιους γυρολόγους που από το χώρο του ΠΑΣΟΚ συντονισμένα έχουν μεταφερθεί στο ΣΥΡΙΖΑ» και «σπέρνουν βρωμιές και λάσπη στον κόσμο για μέλη της ΚΕ του ΚΚΕ και άλλα στελέχη του, προκειμένου να δημιουργήσουν συγχύσεις, να κλέψουν ψήφους, να ψαρέψουν σε θολά νερά».
Οπως καταγγέλλει η Οργάνωση, ένα από τα πολλά περιστατικά είναι και ετούτο:«Χρησιμοποιούν το όνομα του μέλους της ΚΕ, υποψήφιου βουλευτή στη Β' Αθήνας και ηγετικού στελέχους του ΠΑΜΕ, συντρόφου Γιώργου Πέρρου, ότι δήθεν διαφωνεί με την Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ. Καταγγέλλουμε στους εργαζόμενους του Αιγάλεω τις άθλιες αυτές πρακτικές, δοκιμασμένες χρόνια από το ΠΑΣΟΚ και τους μηχανισμούς του, που τις μιμείται με τον καλύτερο τρόπο ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι τυχαίο ότι τα πρωτοπαλίκαρα του μηχανισμού του ΠΑΣΟΚ έχουν μεταφερθεί - όλως τυχαία - σύσσωμοι στο μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ».
Αλλο κατάπτυστο παράδειγμα είναι το δημοσίευμα «ενημερωτικού» μπλογκ στην Ημαθία, με την επωνυμία «Χρονικά Ημαθίας», το οποίο ανακάλυψε «πρώην ΚΚΕ» να στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ. Την προηγούμενη βδομάδα, στάλθηκε σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης μια επιστολή 62 ανθρώπων που καλούν σε στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Στο εν λόγω μπλογκ, η επιστολή προβλήθηκε με τον τίτλο: «62 πρώην ΠΑΣΟΚ - ΚΚΕ - Ανένταχτοι κ.λπ. ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ». Ανατρέχοντας στα ονόματα δεν υπάρχει κανένα πρώην μέλος του ΚΚΕ, πλην ελαχίστων που διέκοψαν τη σχέση τους με το Κόμμα τη δεκαετία του 1980, δηλαδή προ αμνημονεύτων ετών!
Είναι φανερό ότι ο τίτλος αποσκοπούσε να δημιουργήσει την πέρα για πέρα ψευδή αίσθηση ότι μέλη του ΚΚΕ στην Ημαθία στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Την απαράδεκτη μεθόδευση κατήγγειλε, με ανακοίνωσή της, η ΝΕ Ημαθίας του ΚΚΕ. Ομως, ο δημοσιογράφος - ιδιοκτήτης του ενημερωτικού μπλοκ, Χάρης Μόχλας, που εμφανίζεται πολιτικά να στηρίζει την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, επανήλθε και σχολιάζοντας την ανακοίνωση του Κόμματος, ισχυρίζεται με θράσος ότι «η ηγεσία του ΚΚΕ στην Ημαθία (...) επιχειρεί να απαξιώσει ένα αναμφισβήτητο γεγονός. Οτι στελέχη, μέλη και οπαδοί του ΚΚΕ μετακινούνται μαζικά προς την κάλπη του ΣΥΡΙΖΑ και το πράγμα δε μαζεύεται».
Η ΝΕ Ημαθίας του ΚΚΕ, με ανακοίνωσή της, κάλεσε το λαό να βγάλει συμπεράσματα από το γεγονός ότι «δίπλα σε εκείνο το τμήμα των κεντρικών αστικών ΜΜΕ που κάνει συστηματική δουλειά, με στόχο να αποδυναμωθεί το ΚΚΕ, συμμετέχουν και τοπικά μέσα ενημέρωσης. Είτε χοντροκομμένα, είτε πιο αθώα, αλλά εξίσου επικίνδυνα. Ομως, ακριβώς αυτός είναι και ένας βασικός λόγος, για να μείνουν οι ψηφοφόροι αταλάντευτα δίπλα στο ΚΚΕ, να το στηρίξουν και με την ψήφο τους. Αλλά και κόσμος που σκέφτεται το τι θα ψηφίσει, να κάνει το βήμα και να ψηφίσει ΚΚΕ».
Αντιγράφουν σε όλα το ΠΑΣΟΚ
Αλλα χαρακτηριστικά παραδείγματα της άθλιας και συκοφαντικής επιχείρησης σε βάρος του ΚΚΕ είναι και τα παρακάτω:
Στη Σάμο, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, στις περιοδείες τους επικεντρώνουν τις παρεμβάσεις τους στα μέλη, στους οπαδούς, στους ψηφοφόρους του ΚΚΕ και τους προτρέπουν να ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, γιατί όπως διατείνονται,«το ΚΚΕ εξέλεξε βουλευτή τον Δ. Μαυρατζώτη, τον έχει δέσει, και αυτό που διακυβεύεται τώρα είναι ποιο κόμμα θα βγει πρώτο». Λένε ακόμα ότι «στόχος είναι να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα, ώστε να είναι δυνατός ο σχηματισμός κυβέρνησης της αριστεράς», όταν είναι γνωστό στον καθένα ότι το ΚΚΕ δεν πρόκειται να συμμετέχει σε κανένα κυβερνητικό σχήμα αντιλαϊκής διαχείρισης.
Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Λασίθι, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ καλούν, κυρίως, σε αντιΝΔ ψήφο. Στο νομό εκλέγονται δύο βουλευτές. Ο ένας εκλέχτηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ και ο δεύτερος με τη ΝΔ για λίγες ψήφους. Τώρα, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στοχεύουν κυρίως στους ψηφοφόρους του ΚΚΕ, για να πάρουν τις ψήφους που θεωρούν ότι τους λείπουν για να προσπεράσουν τη ΝΔ και να εκλέξουν δεύτερο βουλευτή. Αντιγράφουν και εδώ το ΠΑΣΟΚ σε όλες τις γαλιφιές, με τις οποίες προσπαθούσε διαχρονικά να εγκλωβίσει το λαό με αντιδεξιά ρητορική και να τρυγήσει ψήφους. ΣτοΡέθυμνο λειτουργούν από την ανάποδη. Εκεί τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ καλούν τον κόσμο και στοχευμένα απευθύνονται σε ψηφοφόρους του ΚΚΕ, να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ για να μη χαθεί η έδρα που κερδήθηκε στις εκλογές της 6ης Μάη.
Στα Γιάννενα, ο νεοεκλεγείς βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σε ομιλία του σε συγκέντρωση εργαζομένων στο εργοτάξιο καθαριότητας του δήμου, ανέφερε πως εκτίμησή του είναι πως το ΚΚΕ δεν θα μπει στη Βουλή και γι' αυτό η καλύτερη επιλογή είναι ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ, για να μην πάει τζάμπα η ψήφος.
Σε δήμο της Ανατολικής Αττικής εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε θέση σε στέλεχος του ΚΚΕ λέγοντας ότι χρειάζονται 4.000 ανθρώπους για να στελεχώσουν τον κρατικό μηχανισμό όταν θα είναι κυβέρνηση και πως ανεξάρτητα από το πού ανήκει πολιτικά, αυτό που παίζει ρόλο είναι να είναι ...τίμιος! Ιδιο κρούσμα και σε Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, όπου καθηγητής προσκείμενος στον ΣΥΡΙΖΑ προσέγγισε φοιτητές μέλη του ΚΚΕ και τους πρότεινε θέση στον κρατικό μηχανισμό, αν ο ΣΥΡΙΖΑ εκλεγεί κυβέρνηση. Στην οργισμένη και αρνητική τους απάντηση, είπε ότι θα επανέλθει μετά τις εκλογές!
Στη Δράμα, συνδικαλιστικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πήραν τη γραμμή και πετούν λάσπη, διαδίδουν ψέματα, με στόχο να δημιουργήσουν συγχύσεις και να ψαρέψουν ψήφους στα θολά νερά. Ο πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο, είπε σε στέλεχος της ΝΕ Δράμας του ΚΚΕ πως «άκουσε ότι πήγε στον Περισσό και έκανε φασαρία, μάλιστα μάλωσε και με την ΓΓ του Κόμματος». Το στέλεχος του ΚΚΕ αμέσως δήλωσε με απόλυτο και ξεκάθαρο τρόπο ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ζήτησε να σταματήσουν τις συκοφαντίες και η επίθεση σε βάρος του Κόμματος. Ομως, η «φήμη» διαδόθηκε αρχικά στους εργαζόμενους του νοσοκομείου της Δράμας και στη συνέχεια άρχισε να κυκλοφορεί σε άλλους χώρους.

7/6/2012
Τους διάφορους «άθλιους γυρολόγους που από το χώρο του ΠΑΣΟΚ συντονισμένα έχουν μεταφερθεί στο ΣΥΡΙΖΑ» και «σπέρνουν βρωμιές και λάσπη στον κόσμο για μέλη της ΚΕ του ΚΚΕ και άλλα στελέχη του, προκειμένου να δημιουργήσουν συγχύσεις, να κλέψουν ψήφους, να ψαρέψουν σε θολά νερά» καταγγέλλει στους εργαζόμενους του Αιγάλεω η Αχτιδική Επιτροπή Νοτιοδυτικών συνοικιών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ. Στην ανακοίνωσή της, αναφέρει ένα συγκεκριμένο από τα πολλά περιστατικά και σημειώνει:
«Χρησιμοποιούν το όνομα του μέλους της ΚΕ, υποψήφιου βουλευτή στη Β' Αθήνας και ηγετικού στελέχους του ΠΑΜΕ, συντρόφου Γιώργου Πέρρου, ότι δήθεν διαφωνεί με την Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ. Καταγγέλλουμε στους εργαζόμενους του Αιγάλεω τις άθλιες αυτές πρακτικές, δοκιμασμένες χρόνια από το ΠΑΣΟΚ και τους μηχανισμούς του, που τις μιμείται με τον καλύτερο τρόπο ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι τυχαίο ότι τα πρωτοπαλίκαρα του μηχανισμού του ΠΑΣΟΚ έχουν μεταφερθεί - όλως τυχαία - σύσσωμοι στο μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι γελασμένοι αν πιστεύουν ότι με το ψέμα και τη λασπολογία θα βάλουν στο χέρι τίμιο και λαϊκό κόσμο. Είναι μακριά νυχτωμένοι αν θεωρούν ότι έτσι θα κάμψουν την αγωνιστικότητα των μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, τους ψηφοφόρους του Κόμματος της εργατικής τάξης. Καλούμε τον κόσμο να βγάλει και από αυτές τις πρακτικές τα συμπεράσματά του. Καλούμε το λαό να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις το ΚΚΕ, ώστε η επόμενη μέρα των εκλογών να βρει το λαό σε θέση μάχης. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν αλλάζουν - Μην εμπιστεύεσαι το ΣΥΡΙΖΑ. Για να είναι πρωταγωνιστής ο λαός - Ισχυρό ΚΚΕ».
Στο παιχνίδι και τα τοπικά Μέσα
Το παραπάνω περιστατικό είναι ένα από τα πολλά που καταγράφονται αυτές τις μέρες σε όλη τη χώρα, με πρωταγωνιστές στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που από κοινού πρωταγωνιστούν στο σχέδιο των αστικών επιτελείων για αποδυνάμωση του ΚΚΕ με κάθε μέσο. Είναι χαρακτηριστικό το κατάπτυστο δημοσίευμα «ενημερωτικού» μπλογκ στην Ημαθία, με την επωνυμία «Χρονικά Ημαθίας», που ανακάλυψε «πρώην ΚΚΕ» να στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ.
Πιο συγκεκριμένα, την προηγούμενη βδομάδα, στάλθηκε σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης μια επιστολή 62 ανθρώπων που καλούν σε στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Στο εν λόγω μπλογκ, η επιστολή προβλήθηκε με τον τίτλο: «62 πρώην ΠΑΣΟΚ - ΚΚΕ - Ανένταχτοι κ.λπ. ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ». Ανατρέχοντας στα ονόματα δεν υπάρχει κανένα πρώην μέλος του ΚΚΕ, πλην ελαχίστων που διέκοψαν τη σχέση τους με το Κόμμα τη δεκαετία του 1980, δηλαδή προ αμνημονεύτων ετών! Είναι φανερό ότι ο τίτλος αποσκοπούσε να δημιουργήσει την πέρα για πέρα ψευδή αίσθηση ότι μέλη του ΚΚΕ στην Ημαθία στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ.
Την απαράδεκτη μεθόδευση κατήγγειλε, με ανακοίνωσή της, η ΝΕ Ημαθίας του ΚΚΕ.Ομως, ο δημοσιογράφος - ιδιοκτήτης του ενημερωτικού μπλοκ, Χάρης Μόχλας, που εμφανίζεται πολιτικά να στηρίζει την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, επανήλθε και σχολιάζοντας την ανακοίνωση του Κόμματος, ισχυρίζεται με θράσος ότι «η ηγεσία του ΚΚΕ στην Ημαθία (...) επιχειρεί να απαξιώσει ένα αναμφισβήτητο γεγονός. Οτι στελέχη, μέλη και οπαδοί του ΚΚΕ μετακινούνται μαζικά προς την κάλπη του ΣΥΡΙΖΑ και το πράγμα δε μαζεύεται».
Απάντηση στην κάλπη!
Η ΝΕ Ημαθίας του ΚΚΕ καλεί το λαό να βγάλει συμπεράσματα από την επίθεση που έχει εξαπολυθεί ενάντια στο Κόμμα. Σε ανακοίνωσή της σημειώνει: «Στο δρόμο προς τις κάλπες, οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα θα δουν πολλούς τρόπους, ωμούς ή πιο "κομψούς" που θα έχουν ως στόχο να παραπλανήσουν ή να κατευθύνουν ψηφοφόρους του Κόμματος προς τον ΣΥΡΙΖΑ.
Πρέπει να προβληματίσει το λαό το γεγονός ότι δίπλα σε εκείνο το τμήμα των κεντρικών αστικών ΜΜΕ που κάνει συστηματική δουλειά, με στόχο να αποδυναμωθεί το ΚΚΕ, συμμετέχουν και τοπικά μέσα ενημέρωσης. Είτε χοντροκομμένα, είτε πιο αθώα, αλλά εξίσου επικίνδυνα.
Ομως, ακριβώς αυτός είναι και ένας βασικός λόγος, για να μείνουν οι ψηφοφόροι αταλάντευτα δίπλα στο ΚΚΕ, να το στηρίξουν και με την ψήφο τους. Αλλά και κόσμος που σκέφτεται το τι θα ψηφίσει, να κάνει το βήμα και να ψηφίσει ΚΚΕ».

3 σχόλια:

aliente είπε...

ΕΙΝΑΙ ΧΥΔΙΑΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΙ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΑΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΟΠΩΣ ΞΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ!!

sosat είπε...

Σχόλιο που ήρθε στο blog :
ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΝΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΚΕ ΗΛΘΕ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΗΡΕ 170 ΨΗΦΟΥΣ ΠΑΝΩ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΕΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΙΟΤΙ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ. ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΔΕΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΣ ΕΜ. ΣΥΝΤΥΧΑΚΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ....ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ!!!

ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ είπε...

Παλιά , κλασικά, ΠΑΣΟΚικά, κόλπα που βρωμάνε "θείο βρέφος" από χιλιόμετρα