Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Και ο Κίμωνας στηρίζει Αλέξη!!!

Διαβάστε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Του Σωτήρη Πίκουλα
«Βλέπω πολύ θετικά τον Αλέξη Τσίπρα». Αυτή ήταν η αποκλειστική δήλωση που έκανε το παλιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός πολλών κυβερνήσεων Κίμωνας Κουλούρης στο axiaplus.gr. Ο κ. Κουλούρης, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει προσεγγιστεί από στελέχη του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να στηρίξει και αυτός τις προσπάθειες του κόμματος για να συσπειρώσει τον κόσμο του, δηλώνει παρών αλλά δίνει την στήριξη του στον Σύριζα και τον Αλέξη Τσίπρα, για τον οποίο δηλώνει, ότι θα υπερφαλαγγίσει το δίδυμο Βενιζέλου-Σαμαρά… «Ο κόσμος έχει βαρεθεί τα ίδια πρόσωπα, πόσο μάλλον τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ που κυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια υπό τις οδηγίες του Γιωργάκη», τονίζει ο κ. Κουλούρης αφήνοντας σαφείς αιχμές, για την κατάσταση της χώρας, στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου ο οποίος, άλλωστε, έθεσε εκτός ΠΑΣΟΚ τον κ. Κουλούρη (επειδή είχε κατακρίνει τον Θ. Πάγκαλο).

Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με τις πληροφορίες του axiaplus.gr, o Kίμωνας Κουλούρης δέχτηκε τηλέφωνο από το ΠΑΣΟΚ και συγκεκριμένα από το μεγαλοστέλεχος Ανδρέα Λοβέρδο προκειμένου οι δύο άνδρες να τα πουν. Το ραντεβού δόθηκε στην καφετέρια του Hilton και οι δύο άνδρες εθεάθησαν εκεί το μεσημέρι της Πέμπτης. Η συνάντηση τους κράτησε πολλές ώρες και έβγαλε ειδήσεις. Πρώτα απ’ όλα, υπήρξε μία προσπάθεια να στηρίξει ο κ. Κουλούρης το ΠΑΣΟΚ με τον προσωπικό του μηχανισμό που έχει στην Β Αθήνας αλλά και την επαρχία. Ωστόσο, ο πάλαι ποτέ κραταιός υπουργός ήταν ανένδοτος. Άλλωστε, επανέλαβε στον συνομιλητή του αυτά που είχε πει πριν κανά μήνα σε «σύσκεψη κορυφής» όπου ήταν παρών και ο Βαγγέλης Βενιζέλος. Τότε τους είχε συστήσει να μην ασχολούνται με τον Αλέξη Τσίπρα, διότι έχει την δική του δυναμική και ότι όσο ασχολούνται με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον επικεφαλής του, τόσο θα χάνει το ΠΑΣΟΚ…
Η αλλαγή ρότας από τον Κίμωνα Κουλούρη επιβεβαιώθηκε και από ένα άλλο γεγονός. Πριν μέρες εθεάθη σε γνωστό εστιατόριο του κέντρου της Αθήνας να συντρώγει με τον Γιάννη Δραγασάκη, επιφανές στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Οι δύο άνδρες έδειχναν να συμφωνούν σε πολλά και το πολύ καλό κλίμα μεταξύ των δύο ανδρών επιβεβαίωνε το φλερτ του Κίμωνα με την Κουμουνδούρου που όπως φαίνεται καταλήγει σε… γάμο. Πλέον, μετά τη Λούκα Κατσέλη, τους παλιούς συνεργάτες (Κοτσακάς, Χωραφάς, Αγραφιώτης) και τη νεολαία του Ακη Τσοχατζόπουλου, τα πρώην ηγετικά συνδικαλιστικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Φωτόπουλο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Γιώργο Ραυτόπουλο της ΓΣΕΕ, Γιάννη Γκόβα και άλλους πολλούς, στην παρέα προστίθεται άλλη μία μεταγραφή, ο Κίμωνας Κουλούρης. Πλέον το «καρέ» (Λούκα, Άκης, συνδικαλιστές, Κίμωνας)  του «παλαιού» ΠΑΣΟΚ που πάει ΣΥΡΙΖΑ… έκλεισε για τα καλά. Καλορίζικοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: