Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Η κατά ΣΥΡΙΖΑ εκδοχή για το ποσοστό του ΚΚΕ στις εκλογές



Του Ανδρέα Πετρουλάκη (από την «Καθημερινή»)
O ΣΥΡΙΖΑ έδωσε στη δημοσιότητα την " ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ∆ΡΑΣΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟ∆Ο. Οπλιστείτε με κουράγιο και διαβάστε τη. Διαβάστε όμως την άποψη του ΣΥΡΙΖΑ για το ποσοστό του ΚΚΕ. 


"Το ΚΚΕ έχασε μεγάλο μέρος των δυνάμεών του λόγω της αντιενωτικής πολιτικής του και της σεχταριστικής στάσης  πολιτικής απομόνωσης και αδιαφορίας που επέδειξε στην αντιμετώπιση των άμεσων και τεράστιων προβλημάτων της εργατικής τάξης και του λαού καθώς και της ταύτισής του με την κινδυνολογία του συστήματος. Επίσης, η ηγεσία του ΚΚΕ, εγκλωβίστηκε σε μια ανάλυση ,που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, σύμφωνα με την οποία ο εγχώριος και ο ευρωπαϊκός αστισμός θα επιχειρούσε την διαμόρφωση μιας νέας συναίνεσης με τα λαϊκά στρώματα μέσα από ένα νέο είδος σοσιαλδημοκρατικής διαχείρισης και αντιτάχθηκε στη δυναμική του αιτήματος για κυβέρνηση της αριστεράς. "


Oλόκληρη η απόφαση εδώ. (Το link  είναι στο κάτω μέρος της ανάρτησης)

Το λόγο έχετε εσείς φίλοι, "φίλοι" και σύντροφοι.

2 σχόλια:

TRASH είπε...

Οταν το ΚΚΕ έχει βαρεθεί να λέει τα τεελυταία χρόνια πως είναι αδύνατη μία σοσιαλδημοκρατική διαχείρηση, ο ΣΥΡΙΖΑ διαπιστώνει πως "ο εγχώριος και ο ευρωπαϊκός αστισμός θα επιχειρούσε την διαμόρφωση μιας νέας συναίνεσης με τα λαϊκά στρώματα μέσα από ένα νέο είδος σοσιαλδημοκρατικής διαχείρισης..."
Τα λόγια είναι περιττά...

ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ είπε...

Είναι τέτοια η κρίση που δεν σηκώνει κανενός είδους διαχείρηση. Σε όποια συσκευασία και αν βάλεις το προϊόν , παραμένει το ίδιο απεχθές. Με λίγα λόγια το ψέμα έχει κοντα ποδάρια και η αποψινή πρεμιέρα του Θιάσου "ΣΥΡΙΖΑ" ήταν πρεμιέρα επιθεώρησης.