Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Λυσσαλέα επίθεση στο ΚΚΕ

Την είδηση πρωτοδιάβασα στο faros.wordpress.com

Με απίστευτη λύσσα συνεχίζεται η επίθεση στο ΚΚΕ. Κάποιοι έχουν την εντύπωση ότι είναι ευκαρία να  ξεμπερδέψουν με το κόμμα. Το λιγότερο που μπορεί να πει κάποιος είναι πως είναι ανιστόρητοι. Ο μόνος τρόπος να εξαφανίσουν το ΚΚΕ είναι να εξαφανίσετε την ιστορία. Το ΚΚΕ πέρα από ένα κόμμα ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Ένα μεγάλο κομμάτι της τέχνης είναι εμπνευσμένο από τους αγώνες των κομμουνιστών. Άρα ΣΥΡΙΖΑίοι και λοιποί ευρωτρωγλοδύτες έχετε αποτύχει. Φαίνεται πως η περίοδος 1991-1993 δεν σας δίδαξε τίποτε. Τότε που σκάβατε το λάκο του κόμματος και πέσατε οι ίδιοι μέσα.   Έτσι θα γίνει και τώρα. Πολύ σύντομα αυτοί που σας ψήφισαν ελπίζοντας σε καλύτερες μέρες , θα έρθουν στις διαδηλώσεις με το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ. Η τελική μάχη πλησιάζει επικίνδυνα και το ξέρετε. Τα κόλπα του Μανιαδάκη είναι δοκιμασμένα και αποτυχημένα. Το μόνο θα καταφέρετε είναι να συσπειρώσετε το κόμμα και τους οπαδούς  και να δώσουμε με μεγαλύτερο πείσμα τη μάχη από δω και πέρα. Δε θα μας λυγίσετε, έχετε να κάνετε με το ΚΚΕ καθάρματα. Ρωτήστε τους παππούδες σας τους ταγματασφαλίτες να σας πουν.

7 σχόλια:

dhmhtrhs είπε...

Ένα ένα το σύστημα τα καίει όλο και πιο γρήγορα τα 'καλά' του τα χαρτιά..
Τον Καραμανλή σε 5 χρόνια
τον ΓΑΠ σε 2 χρόνια
τούς Σαμαρά και Βενιζέλο σε μισό χρόνο!
τον Τσίπρα?

ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ είπε...

Όσο η τελική αναμέτρηση πλησιάζει, τόσο θα λυσσάνε!

Ανώνυμος είπε...

ναι περίμενε εσυ την ωρα.. που νομιζεις οτι βρισκεσαι? ποιά ωρα?

νομιζεις ότι θαρθει ο λαός να σου πει, "ελα κανε τη λαικη εξουσια και σωσε με"??
με ποιους θα πας να πάρεις π.χ τις τράπεζες?.

με ποιους θα πας να πάρεις τα εργοστάσια?. Ξερεις πολλους που θα έρθουν?
εχεις πείσει κανεναν?
ή, νομιζεις ότι όλοι θα ακολουθήσουν την "εφοδο" στο τίποτα??

για ξαναδιαβαστε τον αριστερισμό του Λενιν μερικοί!!!
και για δειτε τι εγινε στο 5ο και στο 6ο Συνεδριο που η Διεθνης "τραβηξε αυτάκια" και ηρθε εδω και τους συμμάζεψε που αριστεριζαν και ειχαν τραβηζει σε καθαρο σεχταρισμό..
και αφηστε τους φανατισμούς της τυφλας.
Λενινιστικό Κόμμα ειμαστε
αιντε επιτέλους !!! ξεκολάτε.

ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ είπε...

Αμφιβάλλω αν κατάλαβες το νόημα των γραφόμενων

TRASH είπε...

@Ανώνυμος2 Ιουνίου 2012 1:44 π.μ.:
Από μαρξισμό δεν πάμε και πολύ καλά φαίνεται...
Αν ο λαός δεν πειστεί "από την ίδια του την πείρα", εσύ είναι αδύνατο να πείσεις τον ο,ποιονδήποτε, γιατί πολύ απλά δεν φτάνει να "πειστεί" κάποιος για το εύλογο της επανάστασης, προκειμένου να θυσιάσει την ζωή του για αυτήν. Η δουλειά ενός Μ-Λ κόμματος είναι άλλη. Να οργανώνει την εργατική τάξη και να την καθοδηγεί στους αγώνες, που η ίδια η τάξη πραγματοποιεί, προκειμένου αυτοί να είναι αποτελεσματικοί.
Και εκτός από τον "αριστερισμό", ο Λένιν έχει γράψει και ένα αριστούργημα που λέγεται "κράτος και επανάσταση".
Αντε, γιατί μου φαίνεται πως στο τέλος θα τον ξεφτιλίσουμε και τον Λένιν...

Ανώνυμος είπε...

Φαντάσματα βλέπει και καχυποψία έχει όποιος πιστεύει οτι οι αριστεροί θέλουν την διάλυση του Κ.Κ.Ε. Και τα απειλητικά "καθάρματα" και τέτοια να τα αφήσετε.Το κόμμα το έχετε διαλύσει μόνοι σας με την κοροιδία.

ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ είπε...

Αν πρόσεξες το θέμα έχει ημερομηνία ανάρτησης 31 Μάη 2012. Παρόλα αυτά σε τι διαφωνείς; Για κάθισε και σκέψου τι έχει γίνει 1 χρόνο τώρα;