Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Aυτό που δεν ξέρει ο Γλέζος και οι άλλοι αντιμνημονιακοί.

Τα στοιχεία τα παρουσίασε ο Αυτιάς σήμερα το πρωί στην εκπομπή του ΣΚΑΙ.  Όχι ο 902, ούτε η Αλέκα σε συνέντευξη τύπου, άρα είναι "έγκυρα".
Όσοι ξέρετε πρόσθεση και αφαίρεση επιπεδου Δευτέρας Δημοτικού κάντε τις πράξεις. Δε θα δυσκολευτείτε να  λύσετε το πρόβλημα. Έχει και βοήθεια με βελάκια.









Το λύσατε; 
Ωραία!
Τώρα ξέρετε ποιος σας λέει την  αλήθεια!


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα και αυτά τα νούμερα χρειάζεται να ελεγχθούν. Στο προσχέδιο του προϋπολογιμσού 2012 (σελ. 26-27) φαίνονται τα ακόλυθα νούμερα:

1. Δαπάνες για μισθούς ("αποδοχές και λοιπές πρόσθετες παροχές") = 13,88 δισεκατομμύρια.

2. Δαπάνες για συντάξεις = 6,58 δισεκατομμύρια.

Δεν ξέρω γιατί τα νούμερα του Αυτιά για συντάξεις είναι τόσο διογκωμένα. Πιθανόν έχει περιλάβει και τις δαπάνες για "κοινωνική ασφάλιση και περίθαλψη", δηλαδή άλλα 15,9 δισεκατομμύρια.

"Περιέργως" τις δαπάνες τόκων ο Αυτιάς τις εμφανίζει μειωμένες σε σχέση με το σχέδιο του προϋπολογισμού (12,8 αντί 17,9 δισεκατομμύρια). Το όλο πράγμα χρειάζεται παραπέρα ψάξιμο.

Πέτρος

ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ είπε...

O στόχος της ανάρτησης είναι ένας και μοναδικός.
Να καταδείξει πως η αλήθεια δεν κρύβεται αν θες να την δεις. Δεν έχουν σημασία τα νούμερα αυτά καθεαυτά. Η φιλοσοφία παραμένει ίδια αρκεί αν θέλει κάποιος να δει την πραγματικότητα. Σε παλιότερες παρεμβάσεις τους στα κανάλια και ο Μπογιόπουλος και ο Παφίλης είχαν αναλύσει το θέμα με τρόπο παρόμοιο. Εδώ χρησιμοποιώ τα νούμερα (του νούμερου) μόνο και μόνο για να δείξω πως ακόμα και μέσα από τις δικές τους "αλήθειες" η αλήθεια δεν κρύβεται