Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Αποφασιστική απάντηση στους προβοκάτορες


Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο  απόψεις  διαφόρων καλοθελητών για το κόμμα,την πολιτική του, το εκλογικό του ποσοστό, την τακτική του και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κάποιος.
Το κόλπο είναι παλιό και γνωστό. Σε κάθε κρίσιμη στροφή της ιστορίας ή όταν θεωρούν ότι είναι ευκαιρία να χτυπηθεί το κόμμα, ξεφυτρώνουν διάφοροι "προστάτες" οι οποίοι στο όνομα  της πιστής εφαρμογής των αποφάσεων  αρχίζουν ένα μακρόσυρτο ιδεολογικό μοιρολόι με πραγματικό στόχο την αποδυνάμωση του κόμματος σε πρώτη φάση και την  διάλυση του σε εύθετο χρόνο.
Το έργο το έχουμε δει πολλές.
Μια από αυτές είναι και  τούτη.
Μένει να απαντήσετε όλοι εσείς ποια ήταν η πορεία του "συντρόφου" που ομνύει στην  ιδεολογική καθαρότητα και ποια η πορεία της Λιάνας Κανέλλη την οποία φωτογραφίζει.
Η απάντηση του κόμματος τότε ήρθε με τη φωνή του Χαρίλαου. Την ίδια φωνή θα χρησιμοποιήσω και τώρα:
Ο επίτιμος Πρόεδρος του ΚΚΕ, Χαρίλαος Φλωράκης, έδωσε χτες στη δημοσιότητα την παρακάτω δήλωση:
«Η αντικομμουνιστική επίθεση, που έχει εξαπολυθεί τις τελευταίες μέρες από κυβερνητικά και κομματικά κέντρα, αλλά και από ένα μεγάλο μέρος των ΜΜΕ, με αφορμή το γράμμα του Μ. Κωστόπουλου και την επιθυμία του να μη συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, ένα και μοναδικό στόχο έχει: Να πλήξει την προσπάθεια του ΚΚΕ να προωθήσει πολιτικές εκλογικές συνεργασίες, να κατακτήσει ένα μεγαλύτερο εκλογικό ποσοστό, που θα επιτρέψει από καλύτερες θέσεις να συνεχίσει τις προσπάθειές του για τη συγκρότηση του Αντιιμπεριαλιστικού Αντιμονοπωλιακού Δημοκρατικού Μετώπου.
Τα μέλη και τα στελέχη του Κόμματος, οι φίλοι και οι οπαδοί του, οι προοδευτικοί άνθρωποι που κατανοούν τη σημασία ενίσχυσης του ΚΚΕ θα δώσουν την εκλογική μάχη πιο ατσαλωμένα και μαχητικά. Το ΚΚΕ, έχοντας στην πλάτη του μια μακρόχρονη πορεία αγώνων και θυσιών, πολύτιμες εμπειρίες και διδάγματα, θα συνεχίσει αταλάντευτα την πορεία του και τη δράση του, προσηλωμένο στον αγώνα για τα συμφέροντα του λαού μας, ιδιαίτερα σήμερα που η ιμπεριαλιστική τάξη πραγμάτων γίνεται ακόμη πιο βάρβαρη και απειλητική».

ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ, ΦΑΝΕΡΟΥΣ Ή ΚΡΥΦΟΥΣ. 
ΤΑ  ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΙΑ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΛΑΓΙΟΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ. 
ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΛΟΓΟΔΙΑΡΡΟΙΟΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ (ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ) ΤΗΣ ΕΥΚΟΛΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ.
ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ! ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: