Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012

Επιστολή Λ. Κατσέλη προς ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜ,ΑΡ, Οικολόγους

Άντε βρε με το καλό όλες οι αντιμνημονιακές δυνάμεις να φτιάξετε μέτωπο αριστερό, προοδευτικό. Μέτωπο αντίστασης κατά του μνημονίου και των συνεπειών του.
Στα πλαίσια λοιπόν της αγωνιστικής κινητικότητας η κυρά-Λούκα είπε να σηκώσει και αυτή τη σημαία της αντίστασης και να επιτεθεί στη μονόπλευρη λιτότητα που οδηγεί την Ελλάδα και τους Έλληνες στην εξαθλίωση.
Όλες λοιπόν οι γνήσιες προοδευτικές και αριστερές δυνάμεις, "πλην Λακεδαιμονίων" που έλεγε και ο Λεωνίδας, θα συγκροτήσουν μια ισχυρή συμπαράταξη.... μπλα,μπλα, μπλα.

Διαβάστε την επιστολή Κατσέλη , δείτε και το βίντεο.


« Η Κοινωνική Συμφωνία, από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της, υποστήριξε ένα τρίπτυχο βασικών επιδιώξεων :
α) Ανατροπή της πολιτικής της μονόπλευρης λιτότητας του Μνημονίου που οδηγεί την οικονομία σε βαθιά ύφεση, την ανεργία στα ύψη και την κοινωνία σε εξαθλίωση.
β) Πρόταξη ενός ρεαλιστικού, προοδευτικού Εθνικού Σχεδίου Ανασυγκρότησης της Οικονομίας που μπορεί ν’ αποτελέσει βάση συζήτησης με τους εταίρους μας, και
γ) Συγκρότηση μιας ισχυρής συμπαράταξης όλων των προοδευτικών και αριστερών δυνάμεων στη βάση μιας προγραμματικής συμφωνίας που θα στηρίζεται και θα κινητοποιεί μια ευρύτατη κοινωνική πλειοψηφία.
Σήμερα, πιο επιτακτικά από ποτέ, προβάλλει η ανάγκη συνεννόησης και συστράτευσης όλων των γνήσια προοδευτικών δυνάμεων ώστε να μπορέσουν να μετουσιώσουν σε πολιτική πράξη την απαίτηση της κοινωνίας για προοδευτική διακυβέρνηση.
Με αυτές τις σκέψεις, σας καλώ, χωρίς χρονοτριβή, να συναντηθούμε με τη βάσιμη ελπίδα ότι θα ευοδωθεί αυτή η πρωτοβουλία και θα υπάρξει συνεννόηση, προγραμματική σύγκλιση και, γιατί όχι, κοινή δράση».


Όταν λοιπόν το ξαναδιάβασε καλύτερα ....έκανε την επανάσταση της

Δεν υπάρχουν σχόλια: