Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Ανακοίνωση του Μανώλη Γλέζου.


Τελικά εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ έχουν την εντύπωση ότι δεν ξέρουμε τι ακούμε. Το ότι αλλάζουν θέση πιο γρήγορα από υαλοκαθαριστήρα είναι δικό τους πρόβλημα, αλλά και όσων τους εμπιστεύτηκαν και εξακολουθούν να τους  εμπιστεύονται. Θα μας επιτρέψουν όμως να μπορούμε στοιχειωδώς να αποκωδικοποιούμε μηνύματα, να καταλαβαίνουμε τι ακούμε,  επομένως  έχουμε την ικανότητα να ελέγχουμε και να λογικοποιούμε τις σκέψεις μας, να μπορούμε να δικαιολογήσουμε σωστά τη συλλογιστική μας και να την αντιστοιχίσουμε με την αντικειμενική πραγματικότητα . Με λίγα λόγια  δεν είμαστε λειτουργικά αναλφάβητοι , κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ

Aναδημοσίευση από enikos.gr
Από το γραφείο του Μανόλη Γλέζου εξεδόθη η παρακάτω ανακοίνωση.
«Προκαλεί εντύπωση ο τρόπος με τον οποίο επιχειρείται να ερμηνευθούν οι ενδεικτικές προτάσεις του Μ. Γλέζου για την αντιμετώπιση των δημοσιονομικού προβλήματος της χώρας . Βασική λογική στις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι αναδιανομή του πλούτου , δηλαδή το ακριβώς αντίθετο από αυτό το οποίο εφαρμόζονταν διαχρονικά από τις κυβερνήσεις του δικομματισμού .
Συγκεκριμένα η πρόταση του Μ. Γλέζου για έναν εσωτερικό δανεισμό για την εξυπηρέτηση του δημόσιου χρέους , υποχρεωτική για τα υψηλά εισοδήματα και προαιρετική για τους οικονομικά αδύνατους , αποτελεί ένα μόνο μέτρο , σε αντικατάσταση το χαρατσιών και των άλλων δυσβάστακτων αντικοινωνικών μέτρων , ενταγμένο σε μια δέσμη μέτρων κοινωνικής προστασίας και ανάπτυξης.
Δεν μας προκαλεί εντύπωση τα όσα με εντελώς στρεβλό και ανακριβή τρόπο χρεώνονται στο Μ. Γλέζο. Αποτελούν μέρος μιας γενικότερης προσπάθειας διαστρέβλωσης των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ που ζούμε όλο το τελευταίο διάστημα , αποκαλύπτουν δε τον τρόμο των δυνάμεων του μνημονίου μπροστά στην διαρκή συρρίκνωση τους.»

Αξίζει να επισημανθεί ότι η ανακοίνωση εστάλη από το γραφείο Τύπου το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: