Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ

Απολύτως αποκαλυπτικός των προθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Μήτροπουλος. Μέσα στη φούρια "της κολοτούμπας" ανακάτεψε και το ΚΚΕ. Εδώ χωράει η απάντηση της Αλέκας.  Δεν είμαστε σαν τα μούτρα σας!
Παρεμπιπτόντως, πολύ καλή δουλειά Red!

Δείτε το βίντεο.
Αναδημοσίευση από Redfly Planet


4 σχόλια:

topaz patra είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
topaz patra είπε...

ΦΟbΕΡΟΣ Ο ΠΑΦΙΛΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ.. ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΣΤΟΜΑΤΑ !! ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΑΠΛΑ Η' ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ YOU TUBE ΑΞΙΖΕΙ !!

http://www.serrestv.gr/tv/musicvideo.php?vid=8dfe9d650#

ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ είπε...

Ευχαριστώ για το link . Ανεβαίνει άμεσα

Ανώνυμος είπε...

fanikan pioi einai telika. deite kai auto



1) Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης για το ΝΑΤΟ, στην εκπομπή «Σκαϊ με το Νίκο Ευαγγελάτο» 24 Μάη 2012.


Ευαγγελάτος: Ας πούμε ο Συριζα είναι υπέρ της εξόδου της χώρας από το ΝΑΤΟ; Αν θα γίνει κυβέρνηση θα ανοίξτε τέτοια διαδικασία κύριε Λαφαζάνη;

Αυτά είναι, δεν το λέω προσωπικά για τον κύριο Μιχελάκη είναι τα σημειώματα του τρένου της διαπλοκής τα οποία μοιράζονται μόνο εγχωρίως και κανείς δεν τα γράφει στην Ευρώπη ουδείς κατηγόρησε τον Τσίπρα στην Ευρώπη ότι δήθεν εξύβρισε τον γάλλο πρόεδρο, αντίθετα αυτό που σημειώθηκε σε όλη την ευρώπη και σημειώθηκε με έμφαση θα έλεγα είναι οτι η παρουσία του τάραξε τα νερά … υπεράσπισε τα συμφέροντα της χώρας αποφασιστικά.
Μιχελάκης: Για το ΝΑΤΟ τι έχετε να πείτε;
Λαφαζάνης: Δηλαδή ξεπερνάμε αυτό για να πάμε στο άλ…
Μιχελάκης: το ξεπερνάμε;
(...)
Μιχελάκης: να σα διαβάσω… την ανακοίνωση τη δικιά σας να σα διαβάσω;
Λαφαζάνης: Να τη διαβάσετε βεβαίως να τη διαβάσεται ότι θέλετε να διβάσεται. Όμως είναι η πρώτη φορά που ηγέτης κόμματος πήγε στις κεντρικές ευρωπαικές πρωτεύουσες και είπε υψωσε φωνή όχι φωνή ελεημοσύνης της χώρας όχι επάιτη, ύψωσε φωνή περίφανη ε η οποία διεκδικούσε το δίκιο του Ελληνικού λαού, ε΄γινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον Ευρωπαϊκό τύπο…

(…)
Μιχελάκης : σας έβαλα κάτι για το ΝΑΤΟ, δεν είπατε κουβέντα;

Λαφαζάνης: Χε χε
Μιχελάκης: Πέστε
Λαφαζάνης: Θέλετε να πω για το ΝΑΤΟ; Αν μ’ αφήσετε.
Μιχελάκης: Πέστε, σας ακούω
Λαφαζάνης: Μην γίνεστε συνήγορος του ΝΑΤΟ.
Μιχελάκης: Εμείς μιλάμε για συμαχίες:
Λαφαζανης: Γινόσαστε συνήγορος των ευρωπαϊκών κύκλων, του ευρωπαϊκού κατεστημένου και γινόσαστε και συνήγορος του ΝΑΤΟ….Το ΝΑΤΟ έχει κάνει πολλά κακά στη χώρα μας. Και θέλει και εκεί μια φωνή η οποία θα υπερασπίσει τα συμφέροντα της ελλάδας, δεν θα τα απεμπολή στο όνομα να μην διαταράξουμε υποτίθεται τις συμμαχίες που τις διαταράσουν σε βάρος της χώρας μας… Από δώ και μπρός θα ακούγεται η φωνή της Ελλάδας με ευθύνη.

Ευαγγελάτος: Το ερώτημα ήταν εύλογο και νομίζω συγκεκριμένο και αφορά όλους μας. Θα βγει η χώρα απ’ το ΝΑΤΟ αν ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει τη διακυβέρνηση της;

Λαφαζάνης: Αυτό δεν είναι θέμα της ώρας, αυτό είναι στρατηγικές στοχεύσεις τις οποίες…(Ευαγγελάτος: δεν θα πρεπε να μας τις έχει ανακοινώσει ο ΣΥΡΙΖΑ να ξέρουμε σαν πολίτες) Αυτήν την ώρα δεν τίθεται θέμα, αυτήν την ώρα, αυτό που προέχει για τη χώρα μας είναι να σηκώσουμε φωνή υπεράσπισης ζωτικών συμφερόντων επιβίωσης (αυτό το είπατε και είναι δεδομένο αλλά επειδή το έθεσε ο κύριος Μιχελάκης )……

Ευαγγελάτος: Κύριε Λαφαζάνη

Λαφαζάνης: δεν είμαστε παπαγαλάκια του ΝΑΤΟ, βεβαίως έχουμε κριτική φωνή απέναντι στο ΝΑΤΟ. Για να υπερασπίσουμε το συμφέρον μας.

Ευαγγελάτος: όλοι μας.
….
Ευαγγελάτος: Θα μείνει η χώρα στο ΝΑΤΟ αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κυβέρνηση ή όχι; αυτό είναι το ερώτημα.

Λαφαζάνης: Αυτήν την ώρα, αυτό που κάνουμε Κύριε Ευγγελάτο και θεωρούμε ζωτικό το καίριο και πρέπει να γίνει στην Ελλάδα είναι να φύγουμε απ’ το μνημόνιο, (Μιχελάκης όλοι το θέλουμε κύριε Λαφαζάνη αυτό) να συνταχθείτε σε ένα μέτωπο λοιπόν αντί να το υπονομεύεται για να πάμε μπροστά.




2) Μπαλάφας στο Σκάι 25/5/2012


Μπαλάφας: Αναφέρθηκα στο ρίσκο πως θα αντιδράσουν οι Γαλλικές και Γερμανικές εξοπλιστικές βιομηχανίες που τις έχουμε πληρώσει αδρά και που συνεχίζουμε να δανειζόμαστε για να τις πληρώνουμε.
Πυργιώτη: Και οι ανερικάνικες προφανώς;
Μπαλάφας: Αναφέρομαι κυρίως στις γερμανικές και γαλλικές χωρίς να λέω ότι δεν υπάρχουν και άλλες…

Αφού εξήγησε ότι κατά τη γνώμη του δεν υπάρχει κίνδυνος εξ ανατολών, στη συνέχεια είπε το εξής απίστευτο στην ερώτηση για τα Ίμια.

- Μπαλάφας: Πολύ ειδική περίπτωση… Δεν πιστεύω ότι στα Ίμια, είχαμε κίνδυνο, αντιμετωπίστηκε με προσοχή από την κυβέρνηση του κ. Σημίτη