Τρίτη, 1 Μαΐου 2012

Μπουτάρης: "Το ΚΚΕ μου φέρνει ναυτία", Ζαριανόπουλος:"λες βλακείες


Αναδημοσίευση από Redfly Planet
Ως «ανήθικη» και «παράνομη» χαρακτήρισε σήμερα μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Γιάννης Μπουτάρης την απόφαση.... του ΚΚΕ να πραγματοποιήσει απόψε συγκέντρωση στην πλατεία Αριστοτέλους, παρά την απαγόρευση από την πλευρά της δημοτικής αρχής. «Το ΚΚΕ κάνει μαγκιές, αγνοώντας την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Εκτός από παράνομο είναι και ανήθικο», είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ενώ νωρίτερα ο υποψήφιος με το Επικρατείας του ΚΚΕ Σωτήρης Ζαριανόπουλος είχε πει ότι αυτή η απόφαση δεν έχει καμιά αξία για το λαό του ΚΚΕ. Εκνευρισμένος του απάντησε ο κ. Μπουτάρης με τη φράση: « «Δεν σέβεστε την απόφαση του ΔΣ. Αν δεν σας αρέσει το σύστημα, τραβήξτε στα βουνά», τονίζοντας ότι η πόλη δεν είναι ιδιοκτησία κανενός.
Σύμφωνα με το seleo.gr υπήρξε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ Μπουτάρη και υποψηφίου του ΚΚΕ όταν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης είπε ότι το ΚΚΕ του φέρνει «ναυτία», με αυτή του την απόφαση να πραγματοποιήσει τη συγκέντρωση στην Αριστοτέλους. "Αυτά που λέει ο κ.Μπουτάρης είναι βλακείες. Το δημοτικό συμβούλιο πρέπει να βάλει τέρμα σε αυτή την επικοινωνιακή πολιτική. Η πόλη δεν σας ανήκει" απάντησε ο δημοτικός σύμβουλος του ΚΚΕ και υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας Σ.Ζαριανόπουλος. "Αυτό που κάνουν τα κόμματα να αγνοούν αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου είναι ανήθικο" ανταπάντησε ο δήμαρχος που τόνισε ότι "δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παρά μόνο μια μήνυση γιατί κλέβουνε ρεύμα και γι' αυτό θα γυρίσουμε το κεφάλι από την άλλη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Για το νέο πετσόκομμα στις συντάξεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πριν ένα μήνα η τωρινή Υπουργός Εργασίας, στηρίζοντας το νόμο-λαιμητόμο του ψαλιδοχέρη Κατρούγκαλου, ανέφερε στη Βουλή πω...