Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Συνδικάτο Μετάλλου Μαγνησίας: Συλλαλητήριο την Πέμπτη ενάντια στη νέα φοροεπιδρομή


Τη διοργάνωση συλλαλητηρίου για την Πέμπτη 17 Γενάρη, στις6.30 το απόγευμα, στηνπλατεία Πανεπιστημίου, ενάντια στη νέα φοροεπιδρομή, αποφάσισε ομόφωνα η διοίκηση του ταξικού Συνδικάτου Μετάλλου Μαγνησίας «Μ. Παπαρήγας», απευθύνοντας ταυτόχρονα κάλεσμα σε όλα τα σωματεία του νομού να πάρουν αποφάσεις συμμετοχής στο συλλαλητήριο.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Συνδικάτο αναφέρονται τα εξής:
«Η διοίκηση του Συνδικάτου Μετάλλου ομόφωνα αποφάσισε τη διοργάνωση πανεργατικού συλλαλητηρίου την ΠΕΜΠΤΗ 17 ΓΕΝΑΡΗ, στις 6.30 το απόγευμα, στην πλ. Πανεπιστημίου για την ανατροπή της νέας φοροεπιδρομής.
Στη νέα φοροκαταιγίδα που φέρνουν μαζί κυβέρνηση - ΕΕ, στις νέες αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ, στα νέα και παλιά χαράτσια, στις αυξήσεις στο πετρέλαιο θέρμανσης και στην ακρίβεια λόγω του ΦΠΑ και των δεκάδων φόρων, απαντάμε:

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ!
Απαιτούμε να καταργηθούν όλοι οι φόροι που εξοντώνουν τις οικογένειές μας, τις καταδικάζουν στη φτώχεια, στο κρύο και τη δυστυχία...
Απαιτούμε:
  • Την κατάργηση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης.
  • Κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος που τον ίδιο χαρακτήρα έχει.
  • Κατάργηση του έκτακτου ειδικού τέλους για τις ηλεκτροδοτούμενες επιφάνειες (χαράτσι ΔΕΗ).
  • Κατάργηση του ΦΠΑ και του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης.
Καλούμε όλα τα σωματεία να πάρουν αποφάσεις συμμετοχής στο συλλαλητήριο.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, γυναίκες, νέους και νέες να συμμετάσχουν μαζικά και αγωνιστικά στο συλλαλητήριο.
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 17 ΓΕΝΑΡΗ ΣΤΙΣ 6.30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!! ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ! ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ! Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ! ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ. ΚΑΤΩ ΟΙ ΦΟΡΟΙ»
902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: