Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Δεν θα περάσει ο φασισμός, δεν θα αφήσουμε τους φασίστες να μαγαρίσουν τα μνημεία των εκτελεσθέντων από τους ναζί!!!



Για μια ακόμη φορά οι χρυσαυγίτες εθνικιστές αποπειράθηκαν να καταθέσουν στεφάνι σε εκδήλωση για τη μνήμη των εκτελεσθέντων από τους Ναζί, στο χωριό Καράτουλα του Πύργου.  Μέλη και φίλοι του ΚΚΕ που παρευρίσκονταν στην εκδήλωση εμπόδισαν τα φασιστοειδή και ιδεολογικούς απογόνους των ναζί δολοφόνων να προβούν σε αυτήν την πράξη ντροπής για τα τιμώμενα θύματα.
Αξίζει να αναφερθούμε στον τρόπο που παρουσίασαν το γεγονός διάφορα media όπως το news24/7που με τη λογική των δυο άκρων και εκφράσεις όπως οι παρακάτω έβαλε στο ίδιο τσουβάλι τους ιδεολογικούς απόγονους των ρουφιάνων με τους απόγονους των αγωνιστών της εθνικής αντίστασης.
"Σκηνές απείρου κάλλους πάνω από μνημείο εκτελεσθέντων από τους ναζί, με μέλη του ΚΚΕ και της Εθνικής Δράσης Ηλείας να πιάνονται στα χέρια"
Και
"Εκδήλωση στη μνήμη των εκτελεσθέντων από τους ναζί είχε προγραμματιστεί το πρωί της Κυριακής (14/07) στο χωριό Καράτουλα Πύργου, ωστόσο, μόνο φόρο τιμής στους νεκρούς, δεν αποτελούν τα όσα συνέβησαν. 
Την εκδήλωση αμαύρωσε συμπλοκή μελών του ΚΚΕ και της Εθνικής Δράσης Ηλείας, τα οποία πιάστηκαν στα χέρια πάνω στο μνημείο. Το επεισόδιο έληξε, πριν ξεφύγει τελείως από τον έλεγχο η κατάσταση."
Είναι πραγματικά δύσκολο να αποφασίσει κάποιος ποιό είδος φασισμό από τα δύο είναι χειρότερο, ο ωμός φασισμός των τραμπούκων χρυσαυγιτών ή ο ραφιναρισμένος ισοπεδωτικός φασισμός των media που προσπαθούν να ξαναγράψουν την αιματοβαμένη ελληνική ιστορία εξισώνοντας τους προδότες με τους αγωνιστές και τα θύματα;; 
Λαγωνικάκης Φραγκίσκος(Poexania)
ΥΓ: Και για να μην ξεχνιόμαστε
Το έργο φασισμός το έχουμε ξαναδεί μέρος πρώτομέρος δεύτερομέρος τρίτο

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα διάφορα media όπως το news24/7 κάνουν τη βρωμοδουλειά τους.
Άλλωστε, άλλο λόγο ύπαρξης δεν έχουν.

Όσο για τα φασισταριά, άλλο τρόπο απ' το ν' αλλάζουν κατά περίπτωση την αληθινή προβιά τους με μασκαρέματα, για να γίνουν αποδεκτοί απ' τον κόσμο, δεν έχουν.
Ειλικρινά, όπου φανερώνονται ως είναι, τους προγγάνε.
Στα πλαίσια λοιπόν τού μασκαρέματός τους, είναι και η υποκριτική, βρωμερή, κατάθεση στεφάνων εκ μέρους τους, σε μνημεία τιμημένα.

Το δράμα είναι πως σέρνουν και παιδιά μαζί τους που τα μολύνουν. Δεν έχουν φραγμό. Είναι επικίνδυνοι και για τα ίδια τα παιδιά τους.

Μωρέ σε χλωρό κλαρί να μην τους αφήνει ο κόσμος να σταθούν.
Ξέρεις για πότε το βουλώνουν όταν βρεθεί κάποιος δημόσια να τους ξεβρακώσει;

Μού 'τυχαν δυο φορές, δυο τέτοιοι, στο σούπερ μάρκετ. Δε δείλιασα. Ντουντούκα έκανα τη φωνή μου κι ακούστηκα στα 800 τετραγωνικά τού σούπερ μάρκετ.
Κανείς δεν μου έκανε παρατήρηση.
Όλοι χάρηκαν το ξεβράκωμα που έκανα στον ένα φασιστοναζί τη μια φορά και στον άλλο την άλλη.

Όσο για τους ναζίδες; Κατάπιαν τη γλώσσα τους και φύγαν τρέχοντας. Με την ουρά στα σκέλια.

Βλέπεις, δεν είχαν συμμορία μαζί τους...
Ούτε αστυνομία να τους αγαντάρει...

Αντίθετα, εγώ είχα τον κόσμο που ψώνιζε με το σταγονόμετρο και τους υπάλληλους...
Γιατί μπορεί κανείς να μη με υποστήριξε δυναμικά, δε χρειάστηκε άλλωστε,
αλλά όλοι τούς έδειχναν με το ειρωνικό χαμόγελό τους, την απέχθειά τους για δαύτους και τη συμπάθειά τους για μένα. Γι' αυτό που εκπροσωπούσα. Τον κομμουνιστή δηλαδή. Τους κομμουνιστές. Το ΚΚΕ! Τους αληθινούς αγωνιστές για τα λαϊκά συμφέροντα.

Κι επειδή και τ' αφεντικά των ναζίδων, οι καπιταλιστές,
ξέρουν ότι λίγο αργότερα-λίγο νωρίτερα, ο λαός θα συμπορευτεί με το ΚΚΕ γιατί άλλη λύση δεν υπάρχει για να βγει απ' το τούνελ τού τρόμου,
έχουν εντείνει τον αντικομμουνισμό και την παραχάραξη αλήθειας καθημερινής και ιστορίας.


Poe είπε...

ναι ανεργοαφραγκε, το οτι εχουν μαζι τους παιδια ειναι το πιο λυπηρο, γενικα οτι εχουν αυτοι οι ανθρωποι παιδια ειναι λυπηρο